Top 10 telefoane ale anului 2017 (Szilárd-Ervin Szőgyenyi): Am susținut opțiunea mea prin achiziția telefonului de pe prima poziție din top

4.580 ori
<b>Top 10 telefoane ale anului 2017 (Szilárd-Ervin Szőgyenyi): Am susținut opțiunea mea prin achiziția telefonului de pe prima poziție din top</b>A devenit deja tradiție pe Mobilissimo să prezentăm la final de an preferințele personale ale redactorilor privind telefoanele lansate anual, iar pentru 2017 am hotărât să nu limităm aceste preferințe doar la high-end-uri ci să includem și midrange-urile

A devenit deja tradiție pe Mobilissimo să prezentăm la final de an preferințele personale ale redactorilor privind telefoanele lansate anual, iar pentru 2017 am hotărât să nu limităm aceste preferințe doar la high-end-uri ci să includem și midrange-urile opțional în aceste clasamente. Bineînțeles această mișcare a adus cu sine și critici iar de la anul vom separa topurile personale în două, unul cu preferințe personale pentru high-end-uri și unul pentru telefoanele midrange. Astea fiind spuse, trec la topul preferințelor mele, care (ca de obicei) e în funcție de ce telefon aș achiziționa în primul rând, iar dacă acesta nu ar exista, care ar fi a doua opțiune, a 3-a și asa mai departe. Ați înțeles ideea. Okay, deci hai să trec la treabă!

1. Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL

Primul meu telefon cu Android a fost Google Nexus One și apreciez mult în continuare telefoanele cu Android “brut”. Pixel 2 XL este prima opțiune pentru mine deoarece atunci când aleg un telefon, va trebui sa fie mereu cel mai bun pe partea foto și audio. Pentru mine aceste două elemente sunt esențiale și fac diferența. Nu sunt fanatic al vreunui brand - am avut Nokia, HTC, Samsung, iPhone, Huawei de-a lungul timpului - am doar aceste cerințe când fac o nouă achiziție, iar Pixel 2 XL s-a mulat perfect anul acesta pe caracteristicile preferate de mine. Am și cumpărat telefonul, deci practic fac dovada opțiunii mele în ceea ce privește prima poziție din topul personal.

2. iPhone X

iPhone X

Dacă nu ar fi existat Pixel 2 XL, aș fi cumpărat categoric iPhone X, deoarece folosesc de aproape 4 ani iPhone (6 Plus și ulterior 6s Plus) și sunt mulțumit de experiența oferită de Apple. L-aș fi ales deoarece apreciez inovația și lucrurile deosebite, iar Apple, prin iPhone X, oferă aceste elemente odată cu lansarea noului concept de interacțiune. Pe partea de hardware mă sperie doar lipsa autentificării cu amprentă, care sper să reapară la anul odată cu iPhone Xs/ iPhone XI.

3. OnePlus 5T

OnePlus 5T

Cum spuneam și în cazul lui Pixel 2XL, apreciez Android-ul brut, iar OnePlus 5T este aproape de acest deziderat. Unde mai punem că OnePlus a reparat toate neajunsurile lui OnePlus 5 și oferă un echilibru perfect între preț și hardware-ul pus la dispoziție prin acest terminal. Este categoric un învingător în 2017, indiferent pe ce poziție l-aș plasa în acest top.

4. Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro

Am folosit pe lângă iPhone alternativ și P9 și P10 de la Huawei și am fost mulțumit în special de experiența oferită de cameră. Mate 10 Pro este peste acestea la capitolul foto, iar design-ul este după părerea mea cel mai frumos în cazul unui telefon Huawei. Interfața și mai ales iconografia telefonului e una care nu prea e pe placul meu, iar bateria lasă de dorit pe partea de utilizare continuă. Cert e că este un telefon foarte reușit și ar fi a 4-a opțiune pe lista mea (mai vine și cu NPU AI, iar conectivitatea e de nota 10).

5. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 este un telefon excelent din toate punctele de vedere, iar principalul motiv pentru care nu se află mai sus în opțiunile mele, este design-ul care deși foarte frumos, nu mă reprezintă. Am apreciat camera telefonului și acustica, chiar dacă nu e stereo. Dacă ar trebui să fiu obiectiv cu acest top, ar fi probabil pe prima poziție (el sau Note 8). Cei care l-au ales, au facut o alegere bună!

6. Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Plasez Note 8 sub S8 doar pentru că am simțit că S8 îmi place mai mult. Acestea sunt chestii subiective pe care fiecare dintre noi le are. Sunt conștient că e mai bun, are și stylus și își pierde din valoare mai greu decât Galaxy S8, dar impresia e impresie. Telefonul, cum am spus și mai devreme, merită sa fie în TOP 3 telefoane din 2017, mai ales că vine după eșecul de anul trecut ce practic nu a reușit să influențeze vânzările din acest an.

7. Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1

O surpriză placută a fost Xperia XZ1, care s-a comportat fără cusur în testele noastre și am ajuns să îl plac chiar dacă design-ul acestuia e puțin spus clasic. Pe partea hardware e impresionant și mi-a placut foarte mult camera (fotografie și video inclusiv). Dacă la anul umblă și la design, văd o revenire spectaculoasă a japonezilor.

8. Nokia 8

Nokia 8

Din păcate nu a ajuns la noi (încă) acest telefon, dar din ce am citit despre el pe internet, este o opțiune excelentă, el bifând cerințele mele legate de cameră și sosind și cu un Android curat, plus update-uri rapide. La un moment dat chiar eram hotărât să revin la acest brand prin cumpărarea lui Nokia 8.

9. LG V30

LG V30

Phablet-ul LG V30 este practic un Pixel 2 XL cu o abordare și software diferit, plus cameră duală în spate. Păcat că nu a ajuns la noi în teste să îmi pot face o impresie concretă despre el. Îmi pun încrederea în el totuși și astfel poposește pe locul 9 în topul meu.

10. HTC U11

HTC U11

Ultimul loc din topul personal este ocupat de HTC U11, care este un telefon bun, dar fără personalitate. Taiwanezii au nevoie de un suflu nou pe partea de design, deoarece reciclează iar și iar elemente din trecut.

Acesta a fost TOP 10 Ervin pe 2017 și după cum ați observat, nu am inclus rachete aici gen Razer Phone, RED, Essential Phone sau altele de gen. Prefer ceva mai obișnuit - dacă pot să spun așa. Aș mai puncta faptul că evident știam de problemele lui Pixel, dar nu le consider esențiale și mai ale hotărâtoare în cazul meu, deci opțiunea de a-l alege ca telefon personal pentru cel puțin 2 ani, e o trabă bine gândită.

Iată și lista mea de preferințe în privința telefoanelor midrange din 2017:

  1. Samsung Galaxy A5 (2017)
  2. ASUS ZenFone 4
  3. Xiaomi Mi A1
  4. Samsung Galaxy J5 (2017)
  5. Motorola Moto Z2 Play
  6. Huawei P9 Lite 2017
  7. Huawei P10 lite
  8. Xiaomi Redmi Note 4X
  9. Xiaomi Redmi Note 4
  10. Allview X4 Soul Vision

Puteți vota și voi accesând formularele din lista de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×