LG V30 primeşte actualizarea la Android 8.0 Oreo

1.343 ori
<b>LG V30 primeşte actualizarea la Android 8.0 Oreo</b>LG V30 este în continuare prilej de regret pentru mulţi dintre fanii LG, pentru că nu a ajuns pe piaţa locală, deşi este un terminal foarte atractiv. Rămâne doar varianta retailerilor care reuşesc să facă rost de el şi azi avem încă un motiv pentru a vă..

LG V30 este în continuare prilej de regret pentru mulţi dintre fanii LG, pentru că nu a ajuns pe piaţa locală, deşi este un terminal foarte atractiv. Rămâne doar varianta retailerilor care reuşesc să facă rost de el şi azi avem încă un motiv pentru a vă gândi la o achiziţie a acestui telefon: tocmai a primit actualizarea la Android 8.0 Oreo.

Era de aşteptat, având în vedere colaborarea apropiată dintre Google şi LG pentru realizarea lui Pixel 2 XL. Ca atare LG a avut tot timpul din lume să umble la platforma Google. Revenind la V30, phablet-ul a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo în Coreea de Sud. Pachetul software ocupa în jur de 1.4 GB şi soseşte fie via OTA fie prin software-ul LG Bridge.

Oreo aduce ca de obicei mod Picture in Picture, Play Protect, Snooze pentru notificări, Notification Dots, o reorganizare a zonei Quick Settings, plus îmbunătăţiri de performanţă. Se oferă şi cel mai nou Security Update, dar şi un boost la nivel de baterie. Beta-ul lui Oreo începea pe acest telefon cu o lună în urmă şi iată că testerii s-au mişcat rapid.

LG V30 a debutat la IFA 2017 în această toamnă şi a fost primul smartphone de pe piaţa care a propus o cameră cu deschidere a diafragmei F/1.6.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×