LG V30 primeşte actualizarea la Android 8.0 Oreo

1.305 ori
<b>LG V30 primeşte actualizarea la Android 8.0 Oreo</b>LG V30 este în continuare prilej de regret pentru mulţi dintre fanii LG, pentru că nu a ajuns pe piaţa locală, deşi este un terminal foarte atractiv. Rămâne doar varianta retailerilor care reuşesc să facă rost de el şi azi avem încă un motiv pentru a vă..

LG V30 este în continuare prilej de regret pentru mulţi dintre fanii LG, pentru că nu a ajuns pe piaţa locală, deşi este un terminal foarte atractiv. Rămâne doar varianta retailerilor care reuşesc să facă rost de el şi azi avem încă un motiv pentru a vă gândi la o achiziţie a acestui telefon: tocmai a primit actualizarea la Android 8.0 Oreo.

Era de aşteptat, având în vedere colaborarea apropiată dintre Google şi LG pentru realizarea lui Pixel 2 XL. Ca atare LG a avut tot timpul din lume să umble la platforma Google. Revenind la V30, phablet-ul a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo în Coreea de Sud. Pachetul software ocupa în jur de 1.4 GB şi soseşte fie via OTA fie prin software-ul LG Bridge.

Oreo aduce ca de obicei mod Picture in Picture, Play Protect, Snooze pentru notificări, Notification Dots, o reorganizare a zonei Quick Settings, plus îmbunătăţiri de performanţă. Se oferă şi cel mai nou Security Update, dar şi un boost la nivel de baterie. Beta-ul lui Oreo începea pe acest telefon cu o lună în urmă şi iată că testerii s-au mişcat rapid.

LG V30 a debutat la IFA 2017 în această toamnă şi a fost primul smartphone de pe piaţa care a propus o cameră cu deschidere a diafragmei F/1.6.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×