Turul Magazinelor #12: Tabletă Samsung high-end la preţ bun, telefoane dual camera şi un televizor LED atractiv

1.831 ori
<b>Turul Magazinelor #12: Tabletă Samsung high-end la preţ bun, telefoane dual camera şi un televizor LED atractiv</b>Ediția cu numărul 12 din seria Turul Magazinelor vine cu o recomandare de tabletă high-end la preț foarte interesant, dar și cu câteva sugestii de smartphone-uri ce adoptă o cameră duală la pachet. De asemenea, includem pe listă și un televizor LED

În acest tur al magazinelor e vorba despre vină. Mă simt vinovat că nu am căutat o tabletă pentru voi, în ultimele tururi. Serios acum, atâtea reduceri la orice, până şi parfumuri, dar nu şi tablete? Aşa că am pus mâna pe Internet şi am făcut săpături, găsind o ofertă chiar OK. Între timp am descoperit o nişă de oferte interesantă pentru telefoanele cu cameră duală, plus un televizor deloc rău.

1. Samsung Galaxy Tab S2, 8 inch, 32 GB

Samsung Galaxy Tab S2

Iniţial am trecut în revistă ofertele de tablete Samsung de la eMAG.ro şi am găsit modelul Tab S2 de 8 inch la preţul de 1.529 lei, care mi se părea foarte bun, cu câteva sute sănătoase de lei mai mic decât anul trecut. De curiozitate am intrat apoi pe Compari.ro şi am găsit aceeaşi tabletă la evoMAG.ro, la preţ de doar 1449 lei , deci clar mai atractiv.

E vorba despre un model WiFi aici, cu ecran Super AMOLED luminos de 8 inch, rezoluţie ridicată, CPU Exynos capabil şi baterie foarte bună. Tableta măsoară un incredibil 5.6 mm în grosime şi nu cred că se va mai fabrica o tabletă mai subţire în următorul deceniu şi dacă da, atunci va fi insesizabil mai subţire. Şi că tot a început şcoala, produsul vine şi cu aplicaţii Office preinstalate, iar eMAG.ro oferă şi un bundle cu abonament Office 365. 

2. Televizor LED Full HD, Game TV de 81 cm la preţ atractiv

TV LG

Probabil că nu aş fi dat chiar mega importanţă acestui produs, acestui televizor LED Full HD de la LG, dacă nu remarcăm că e vorba despre un "Model 2016". E vorba despre un aşa numit Game TV cu diagonală de 81 cm, cu panou LED şi rezoluţie Full HD. Costă 1099 lei, cu reducere de 300 de lei faţă de preţul original. Bonus, produsul vine şi cu un cadou, telecomanda LG Quite Remote AN-GR700

LG Quite Remote AN-GR700

Şi nu lăsaţi numele să vă păcălească, pentru că e mai degrabă un joystick decât o telecomandă, numai bun pentru funcţiile de gaming ale televizorului. Primim şi un design metalic arătos pentru  acest televizor, Virtual Surround şi acustică de 20 W. Toate recenziile sunt pozitive pe Altex.ro şi lumea pare încântată de acest model, care are şi vreo 3 jocuri integrate la pachet.

3. Telefoane Dual Camera la F64

Oferta F64

F64 are o nişă interesantă de produse în oferta sa, oferind o serie de telefoane dual camera, într-o secţiune dedicată. Pe listă se află doar modele HTC din ce văd, precum HTC One M8s, la doar 1199 lei sau HTC One M9 Plus, cu preţ de 2099 lei, în varianta cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Modelul cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare costă 1649 lei şi vine pe auriu sau gri.

Modelul ceva mai bine dotat e disponibil pe "gold on gold" şi e scos în evidenţă faptul că filmează 4K. De remarcat că varianta cu 2 GB RAM are cameră de 13 MP cu telemetru laser şi OIS, iar modelul cu 3 GB RAM are cameră de 20 megapixeli.  

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×