Turul Magazinelor #24: Telefon "laser" la preţ brici, trotinetă electrică la reducere uriaşă şi monitor LG wide atractiv

1.827 ori
<b>Turul Magazinelor #24: Telefon "laser" la preţ brici, trotinetă electrică la reducere uriaşă şi monitor LG wide atractiv</b>Azi avem iarăşi bunătăţi pentru voi, cu reduceri solide pentru o serie de device-uri interesante. Avem un telefon, o trotinetă electrică pliabila şi probabil cel mai accesibil monitor wide de calitate văzut de mine în ultima vreme. Toate acestea le..

Azi avem iarăşi bunătăţi pentru voi, cu reduceri solide pentru o serie de device-uri interesante. Avem un telefon, o trotinetă electrică pliabila şi probabil cel mai accesibil monitor wide de calitate văzut de mine în ultima vreme. Toate acestea le găsiţi mai jos, cu mărci precum LG, ASUS sau Airwheel etalându-şi produsele aici.

1. ASUS ZenFone 2 Laser la preţ accesibil

ASUS ZenFone 2 Laser nu se numeşte "Laser" degeaba, ci el vine cu telemetru laser, funcţie asociată cu modele cu camera de top în ziua de azi, precum HTC 10 sau Xperia XZ să zicem. Ei bine, atunci când primea recenzia noastră toamna trecută, terminalul costa 999 lei, iar acum a ajuns să coste 619 lei la Altex, după o reducere.

ASUS ZenFone 2 Laser

El se afla în stoc şi e vorba aici de versiunea cu 2 GB RAM, 16 GB stocare şi suport 4G. La testele noaste handsetul a oferit o super baterie şi căşti de calitate, deci nu doar camera e buna. În mod interesant filmarea e şi ea foarte bună, aspect la care unele modele ce pozează bine fac rabat şi îl sacrifica pe altarul unui preţ mai mic sau al unui senzor foto mai ieftin. Şi focalizarea e excelentă si după actualizări a mai scăpat si de bloatware.

2. Trotineta electrică Airwheel Z3 la reducere

Sunt precaut când vine vorba de reduceri de orice fel, dar când am văzut că trotineta electrică Airwheel Z3 e listata la eMAG.ro la 1678 lei, ştiam că e o ofertă bună. Aparent ar fi vorba de o reducere de 58%, uriaşă în viziunea mea, dar din nou, privim cu precauţie astfel de "tăieri". Jucăria e pliabilă şi uşor de cărat în maşină, iar ea atinge 20 km/h.

Airwheel Z3

Are şi aplicaţie smartphone asociată şi vine cu un cadru ultra uşor din magneziu, oferind soliditate şi greutate scăzută simultan. Bateria e interschimbabilă şi trotineta poate transporta uşor până la 100 kg, deci şi cei mai corpolenţi dintre noi se vor putea da fluierând pe jucărie. Suportă un unghi maxim de urcare de 15 grade şi poate opera şi la minus 10 grade, deşi vă sfătuiesc să evitaţi gheaţă cu această maşinărie.

Încărcarea durează 2 ore şi produsul cântăreşte în jur de 12 kg. Review-urile de pe eMAG.ro confirmă că are un "demaraj de cazi pe spate".

3. Monitor IPS LED LG de 25 inch, ultra wide, 5 ms

Monitor LG 25" 25UM58-P, UltraWide (2560x1080)

Ştiam că monitoarele ultra wide sunt o fiţă, o pasiune a obsedaţilor de jocuri, de editare video sau vizionare de filme în format cât mai cinematografic. Aparent, astfel de monitoare au început să ajungă la preţuri mai accesibile acum, precum 719 lei pentru un model LG de 25 inch, ultra wide, cu rezoluţie de 2560 x 1800 pixeli. Primim şi un suport de perete TV cadou de la evoMAG.ro.

Ecranul acesta este de tip 21:9 şi oferă o gamă amplă de culori şi preset-uri speciale My Display, cu multiple reglaje disponibile. Există şi un mod special de jocuri, ba chiar şi sub-moduri în funcţie de genul jocurilor, precum FPS, RTS şi Custom, ceea ce mi se pare foarte tare. Avem şi o funcţie Black Stabilizer pentru a detecta mai uşor inamici în shootere.

Practic nu ai cum să mai pierzi la CS cu acest monitor…

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×