Turul Magazinelor #165: Lampă video cu 168 LED-uri, precomandă Galaxy S8, detector de gaz şi efracţie wireless

1.628 ori
<b>Turul Magazinelor #165: Lampă video cu 168 LED-uri, precomandă Galaxy S8, detector de gaz şi efracţie wireless</b>Turul Magazinelor de azi are numai noutăţi şi bunătăţi, precum Galaxy S8 şi S8 Plus, dar şi sosirea lui Huawei P10 Lite în România. Avem detectoare de gaz şi de efracţie incluse pe listă, un ceas foarte arătos şi lumini LED disco, foarte colorate şi..

Turul Magazinelor de azi are numai noutăţi şi bunătăţi, precum Galaxy S8 şi S8 Plus, dar şi sosirea lui Huawei P10 Lite în România. Avem detectoare de gaz şi de efracţie incluse pe listă, un ceas foarte arătos şi lumini LED disco, foarte colorate şi numai bune de filmat un videoclip. Preţurile sunt atractive pentru toate aceste noutăţi, de aceea ne-am oprit asupra lor, iar cele proaspăt introduse de retaileri au factorul noutate de partea lor.

1. Samsung Galaxy S8 şi S8+ la precomandă

Samsung Galaxy S8 şi S8+ la precomandă

Samsung Galaxy S8 şi S8+ se află deja în oferta eMAG.ro, la precomandă evident. Avem şi preţuri mai rezonabile decât cele ale unui iPhone la debut zic eu. Spre exemplu Galaxy S8 cel cu 64 GB stocare costă 3499 lei şi vine pe negru sau "Orchid Grey". Varianta Galaxy S8 Plus vine la preţul de 3899 lei şi face trecerea de la o diagonală de 5.8 inch la una de 6.2 inch. De remarcat că faţă de alte modele cu Plus ale altor companii (P10 Plus de la Huawei şi iPhone 7 Plus), acest device mai mare nu plusează la RAM, cameră, procesor sau alte aspecte. De aici şi diferenţa relativ mică de preţ.

2. Detector de gaz şi efracţie wireless la Quickmobile.ro

Detector de gaz şi efracţie wireless la Quickmobile.ro

Quickmobile.ro a inclus recent în oferta să detectoare wireless de gaz şi de spargere geam, marca Smanos. Detectorul de gaz wireless costă 228 lei şi poate opera între -10 şi +55 grade Celsius. După cum probabil ştiţi deja, e obligatoriu să ai detector de gaze în casă, conform noilor reglementări, iar o soluţie wireless e binevenită, mai ales dacă se conectează şi la telefon.

SMANOS Detector Spargere Geam Wireless

Detectorul de spargere de geam wireless este şi el util, mai ales pentru cei care stau la parter, demisol sau la casă, riscând să fie jefuiţi. Detectarea se face la maxim 7 metri şi distanţă de transmitere este de 80 de metri în mediu deschis. Costă 178 lei. Pot salva vieţi şi proprietăţi aceste gadgeturi.

3. Telefon Mobil Huawei P10 Lite 32GB Dual Sim 4G

Telefon Mobil Huawei P10 Lite 32GB Dual Sim 4G

De abia a fost anunţat cu câteva săptămâni în urma Huawei P10 Lite şi deja a ajuns la Cel.ro, la preţul de 1199 lei. Diferenţa între debutul lui P10 Lite şi P9 Lite e enormă, acel model sosind în vara lui 2016, iar cel nou în primăvara 2017. Cu 3 GB RAM, un procesor Kirin de calitate şi o cameră de 12 MP care dacă e la fel de bună ca pe P9 Lite deja e excelentă pentru un midrange, P10 Lite e o opţiune foarte atractivă. Se duelează cu modelele ZenFone 3, Huawei Nova şi cu Moto M aş zice.

Are avantajul lui Nougat şi al unei baterii generoase de 3000 mAh.

4. Yongnuo YN168 - Lampa video 168 LED-uri

Yongnuo YN168 - Lampa video 168 LED-uri

Cine filmează videoclipuri sau chiar filme de scurt şi lung metraj va avea nevoie la un moment dat de iluminare colorată. Yongnuo YN168 este o lampă video 168 LED-uri care poate crea o atmosferă veselă, sumbră sau disco pentru filmările voastre. O găsiţi la F64.ro la 223 lei şi poate fi utilă şi pentru fotografia de produs. Fie că fotografiaţi un burger, un telefon sau bijuterii, culoarea va scoate în evidenţă textura acelui obiect.

Un avantaj îl reprezintă voleţii detaşabili pentru orientarea luminii în direcţia dorită şi primim şi 4 filtre de difuzie şi corecţie de culoare (alb, roşu, albastru, orange). Puterea este de 10W şi intensitatea luminoasă de 1500 lumens.

5. Ceas Ingersoll San Bernadino IN4514RBK

Ceas Ingersoll San Bernadino IN4514RBK

Unul dintre cele mai elegante ceasuri automatice văzute de mine în ultima vreme este acest model Ingersoll. Elefant.ro îl vinde la 1639.99 lei, cu un mecanism de prindere clasic, de tip "clasp", care aminteşte de cel al primelor generaţii de Samsung Galaxy Gear. Carcasa e fabricată din oţel inoxidabil, cureaua din piele autentică. Etanş la 3 ATM, ceasul are şi sistem de iluminare şi cadranul e acoperit cu sticlă minerală.

Pietrele colorate ale mini cadranului de jos sunt fascinante, cu acele rotiţe care se mişca in spatele pietrelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×