Turul Magazinelor #243: Turul obiectelor cu corp metalic - ceasuri, combină frigorifică, lampă zen + fidget spinner cu luminiţe

1.815 ori
<b>Turul Magazinelor #243: Turul obiectelor cu corp metalic - ceasuri, combină frigorifică, lampă zen + fidget spinner cu luminiţe</b>Turul de azi este unul pur metalic, cu o serie de obiecte cu corp din metal, care vor pot face viaţa mai utilată, frumoasă sau comodă. E vorba despre ceasuri smart, combine frigorifice, telefoane şi decoraţiuni interioare. Bonus, avem un fidget spinner

Turul de azi este unul pur metalic, cu o serie de obiecte cu corp din metal, care vor pot face viaţa mai utilată, frumoasă sau comodă. E vorba despre ceasuri smart, combine frigorifice, telefoane şi decoraţiuni interioare. Bonus, avem un fidget spinner cu luminiţe numai bun de luat pe plajă sau în cluburi.

1. DOMINO DM368 Plus 3G Smartwatch Phone  -  BLACK  1GB RAM 16GB ROM

DOMINO DM368 Plus 3G

Mi s-a oprit privirea asupra acestui ceas, pentru simplul fapt că e supradotat. Pur şi simplu are dotări prea bune pentru preţul de 99.99 dolari la GearBest.com. Include atât pedometru, cât şi senzor de puls, conectivitate 3G şi chiar funcţie de telefon mobil. Are la urma urmei dotările unui smartphone entry level. Ca atare aduce 1 GB RAM, 16 GB stocare şi un procesor destul de capabil MediaTek quad core.

Include şi GPS, slot nano SIM, funcţie de mesagerie, alarmă şi înregistrare vocală. Ecranul de 1.39 inch este rezonabil şi rulăm aici full Android 5.1, ca un smartphone.

2. KingWear KW98 3G Smartwatch Phone  -  SLIVER AND BLACK

KingWear KW98 3G

De departe cel mai arătos ceas din oferta GearBest.com este acest KingWear KW98, care vine cu suport 3G, corp metalic şi preţ de 119.99 dolari. Este deocamdată doar în faza de precomandă şi arata pur şi simplu uimitor. Nici măcar ASUS, Huawei, Samsung sau Apple nu au adus încă abordarea edge to edge pe ceasuri. Primim şi un corp metalic şi o curea din piele, tare elegantă.

Are funcţie anti furt, 8 GB stocare, pedometru şi senzor de puls.

3. Combină frigorifică Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Combină frigorifică Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb

Ne întoarcem privirea pe plan local la un frigider neaoş Arctic, pe care eMAG.ro îl vinde la preţ bun, în cadrul unei campanii de reduceri. Acesta este un model Clasa A+, cu înălţime de 181 cm şi culoare albă. Oferă un spaţiu de depozitare de 291 litri şi are rafturi ajustabile speciale, plus cutie pentru legume şi fructe. Mai oferă un consum optim de energie electrică şi economie de 24% faţă de produse similare din clasa A.

Integrează şi un raft special XXL, pentru depozitarea sticlelor de mari dimensiuni.

4. Lampă Suspendată Rabalux Blossom 6395, Pendul

Lampă Suspendată Rabalux Blossom 6395, Pendul

Cine vrea să adoarmă liniştit şi să nu îşi încarce mintea cu planurile pentru munca a doua zi, o poate face privind această lampă-pendul. E vorba despre un produs de tip Lampă Suspendată, marca Rabalux Blossom şi cu preţ de 219 lei la evoMAG.ro. Acest accesoriu decorativ este fabricat din sticlă şi metal şi include 3 becuri a câte 60 W. Mai zen de atât nu se poate.

5. Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Dual Sim 32GB LTE 4G Auriu 3GB RAM

Samsung Galaxy J7 Pro 2017

Recent anunţatul Samsung Galaxy J7 Pro 2017 a apărut deja listat la Quickmobile.ro, la un preţ bun, de 1663 lei. Avem de-a face aici cu un telefon midrange cu 3 GB RAM, 32 GB stocare şi corp metalic, cu noul design de antene specific Samsung. Acest telefon e certificat pentru rezistenţă la praf şi stropire şi are un ecran Super AMOLED luminos de 5.5 inch, cu funcţie Always On şi rezoluţie Full HD.

Aduce o cameră de 13 megapixeli în faţă şi una în spate, iar printre dotări găsim şi slot microSD şi o baterie foarte generoasă de 3600 mAh.

6. Star Jucărie Antistres Spinner Cu Luminiţe

Star Jucărie Antistres Spinner Cu Luminiţe

Există fidget spinnere standard şi apoi avem acest model cu luminiţe. Costă 19.90 lei la Quickmobile  şi vine cu LED-uri care se activează pur şi simplu apăsând pe butonul din interiorul cercului transparent. LED-ul se poate ilumina în diferite modele colorate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×