Turul Magazinelor #160: revenim la telefoane, cu un mamut selfie cu cameră duală, S7 iar la preţ bun, iPhone SE atractiv şi o placă grafică cu 11 GB memorie

2.959 ori
<b>Turul Magazinelor #160: revenim la telefoane, cu un mamut selfie cu cameră duală, S7 iar la preţ bun, iPhone SE atractiv şi o placă grafică cu 11 GB memorie</b>Sper că aveţi multipli porcuşori puşculiţa de spart pentru că acest Tur al Magazinelor e orice numai ieftin nu. Am găsit reduceri la 3 telefoane atractive, unul chiar new entry, plus o placă grafica obscen de scumpă, dar şi obscen de puternică.

Sper că aveţi multipli porcuşori puşculiţa de spart pentru că acest Tur al Magazinelor e orice numai ieftin nu. Am găsit reduceri la 3 telefoane atractive, unul chiar new entry, plus o placă grafica obscen de scumpă, dar şi obscen de puternică. Şi ca premiu de consolare avem şi un cesuleţ mai ieftin şi probabil cu cele mai sexy butoane văzute de mine vreodată.

1. Telefon mobil Samsung GALAXY S7, 32GB, 4G, Gold

Preţul lui Galaxy S7 pică, pică, pică şi asta pentru că săptămâna viitoare e anunţat S8. Aşteptaţi-vă să tot pice în perioada următoare, iar deocamdată versiunea Gold de 32 GB costă 2.349 lei la eMAG.ro. Smartphone-ul arata spectaculos pe această nuanţă, în continuare are o deschidere a camerei F/1.7 care nu a fost surclasata nici acum (nu există telefon cu F/1.6) şi rămâne în top că performanţa la nivel global. Bateria e excelentă şi designul e mai atractiv decât al oricărui alt flagship din 2016, poate în afară de Mi MIX.

2. Telefon Mobil Apple iPhone SE 16GB Rose iphone se 16gb rose gold

iPhone SE

Cine vrea un iPhone rose gold să îl facă cadou de Paşte jumătăţii mai bune, va găsi un chilipir la Cel.ro. Terminalul scade sub 1.900 lei binişor şi în acelaşi timp oferă aceeaşi putere de procesare precum un mult mai scump iPhone 6s. Are şi aceeaşi cameră şi o baterie surprinzător de bună, ajutată de formatul compact şi ecranul de 4 inch. Un model de colecţie, pentru că ar putea fi ultimul lansat de Apple cu această diagonală.

3. Vivo X9 Dual Sim 64GB LTE 4G Auriu 4GB RAM

Vivo X9

Rămânem în zona telefoanelor dar creştem puţin cota, cu un Vivo X9. De abia a ajuns ţara noastră şi deja are preţ atractiv de 2.089 lei la Quickmobile.ro. Este un selfie phone cum nu cred că mai găsim în ţara noastră, cu două camere frontale. Astfel, propune deasupra ecranului o cameră de 20 MP, operând în tandem cu una de 8 MP şi cu multiple funcţii Beauty.

În spate operează o cameră de 16 MP, iar la bord avem dotări similare cu ce oferea un ZenFone 3. Ecranul Super AMOLED luminos e un mare plus.

4. Placă Video GIGABYTE GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G, 11GB, GDDR5X, 352 bit

GIGABYTE GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G

evoMAG.ro a adus cele mai noi placi GeForce şi sunt nişte mamuţi mai periculoşi decât cei din Horizon Zero Dawn. Costa pe măsură şi sumele de 1000 de euro nu sunt deloc excluse. Diferenţa e că modelul de faţă nu ajunge nici la 4000 de lei, ceea ce după standardele unui GTX 1080 Ti e excelent. Costă 3728 lei această mega placă grafică, cu 11 GB memorie şi tehnologie 352 bit. Eu zic că va rula GTA 6 pe detalii maxime oricând s-ar lansa el.

Ba chiar şi Crysis 4 şi orice alt joc pretenţios vă imaginaţi pe viitor. Este şi VR ready şi zboară în grafica 4K fără să tuşească deloc.

5. MEGIR 2002 Male Quartz Watch  -  BLACK

MEGIR 2002 Male Quartz Watch  -  BLACK

Mi-a atras atenţia acest ceas cu quartz prin butoanele sale, în special cel crown. E extrem de masculin designul, iar zona butoanelor mă duce cu gândul la o grenadă, sau ceva periculos şi badass. Costă 15 dolari la GearBest.com şi acest ceas e rezistent la apă şi are cadran protejat cu cristal. Are 3 mini cadrane complet funcţionale şi o curea din silicon.

Vă puteţi scufunda cu el până la 30 de metri adâncime fără probleme. Spectaculos atât pe negru, cât şi pe alb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×