LG V30 îşi dezvăluie statura în noi imagini cu husele sale viitoare; Avem o privire clară asupra panoului din spate

1.538 ori
<b>LG V30 îşi dezvăluie statura în noi imagini cu husele sale viitoare; Avem o privire clară asupra panoului din spate</b>Săptămâna trecută a fost importantă pentru scăpările legate de LG V30, terminalul apărând în randări inspirate de schemele CAD. Apoi am aflat că ar putea sosi pe 31 august, iar azi continuă scăpările cu imagini cu husele sale. Cu această ocazie vedem..

Săptămâna trecută a fost importantă pentru scăpările legate de LG V30, terminalul apărând în randări inspirate de schemele CAD. Apoi am aflat că ar putea sosi pe 31 august, iar azi continuă scăpările cu imagini cu husele sale. Cu această ocazie vedem mai clar panoul său din spate.

Până acum au abundat randările şi scăpările ce prezentau faţa terminalului, în primă fază cu ecran secundar şi apoi fără, iar acum îi vedem şi porţiunea din spate. Dacă în cazul lui LG G6 aveam blitzul integrat între cei doi senzori ai camerei foto duale, aici blitzul şi mecanismele asociate sunt în dreapta. Părem să primim un telemetru laser şi alţi senzori optici de ultimă oră.

LG V30 îşi dezvăluie statura în noi imagini cu husele sale viitoare; Avem o privire clară asupra panoului din spate

Scannerul de amprente e în spate, probabil integrat în butonul Power, ca la LG G6. Terminalul pare să aibă un corp metalic, deşi nu putem paria pe asta. Nu e exclus nici un panou din sticlă aici, ca la flagship-ul din primăvară. În cazul în care vă întrebaţi, producătorul de huse Ringke Fusion se afla în spatele scăpării. Zvonurile afirmă că LG V30 va sosi cu o baterie neînlăturabilă, un ecran cu muchii foarte înguste şi colţuri rotunjite, plus aspect 18:9.

LG V30 (huse)

La interior vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 835, împreună cu 6 GB RAM şi un amplificator acustic quad DAC. Teoretic sunt şanse ca acest model să debuteze cu Android 8.0/ Android O, dar nu garantăm acest lucru. Alte zvonuri vorbeau despre camere duale şi în spate şi în faţă, dar le privim cu precauţie pentru că nu sunt indicii despre aşa ceva.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×