UHANS A101s: Design generic, puţin cam gros

810 ori
<b>UHANS A101s: Design generic, puţin cam gros</b>UHANS A101s a sacrificat multe aspecte pentru a ajunge la un preţ atractiv, iar printre ele se numără şi designul. Telefonul are un design banal, generic şi duce totuşi puţin cu gândul la un Galaxy J3 sau J5 de la Samsung.

UHANS A101s a sacrificat multe aspecte pentru a ajunge la un preţ atractiv, iar printre ele se numără şi designul. Telefonul are un design banal, generic şi duce totuşi puţin cu gândul la un Galaxy J3 sau J5 de la Samsung.

Se remarcă totuşi panoul frontal 2.5D (usor curbat), iar acest terminal e fabricat din policarbonat, deşi avem şi metal integrat în rama sa pentru extra siguranţă. Capacul spate e extrem de greu de înlăturat şi riscaţi să pierdeţi o unghie încercând acest lucru. Acest telefon cu ecran de 5 inch măsoară 9.5 mm în grosime, cântăreşte 118 grame, fiind deci clar mai gros decât Samsung Galaxy J3 (2016), care are o talie de 7.9 mm, dar e şi cu 20 de grame mai uşor, ceea ce e un plus clar.

Aderența sa e bună, ca şi calitatea construcţiei şi utilizarea cu o singură mână nu pune probleme. Am apreciat şi curbele acestui model şi felul în care varianta aurie prinde lumină, dar tot nu iese din zona generică de design. Măcar nu scârţâie... și  e comod.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×