UMi Super: Design masiv, dar elegant şi bine construit

1.112 ori
<b>UMi Super: Design masiv, dar elegant şi bine construit</b>În ziua de azi când telefoanele măsoară 5 mm în grosime şi cântăresc undeva la 130 de grame (vezi Moto Z) chiar şi când au diagonale mari, amatorii de modele compacte vor strâmba din nas când dau peste un handset de 190 de grame. UMi Super este un..

În ziua de azi când telefoanele măsoară 5 mm în grosime şi cântăresc undeva la 130 de grame (vezi Moto Z) chiar şi când au diagonale mari, amatorii de modele compacte vor strâmba din nas când dau peste un handset de 190 de grame. UMi Super este un astfel de smartphone, cu o greutate de 192 de grame şi talie de 8.5 mm.

Dacă talia nu e chiar aşa de exagerată (deşi sunt şi surse ce indică că are peste 9 mm), ei bine greutatea e mai degrabă de battery phone, ba chiar acest model e mai greu decât un Allview P9 Energy. Disponibil pe gri, auriu sau argintiu, acest telefon vine cu un corp metalic solid şi un spate uşor curbat. Având o abordare unibody, acest terminal are şi un spate uşor curbat şi un finisaj 3D.

Smartphone-ul cu ecran de 5.5 inch este mai gros şi mai greu decât un iPhone 7 Plus, care nici el nu e vreun micuţ, dar măcar e mai subţire decât masivul OnePlus 2. Utilizarea cu o singură mână se face OK, destul de comod, iar butoanele oferă feedback bun. În zona frontală se afla un panou 2.5D, iar în spate găsim un capac din plastic sus şi unul jos, ceva mai arătoase în îmbinarea cu metalul decât cele de pe UMi Plus E.

Rămânem cu o construcţie bună, solidă şi un design destul de elegant, în ciuda masivităţii. Evident, punctul cheie în lookul unic al acestui model este acel LED care se aprinde sub ecran, acolo unde ar sta un buton Home de obicei. El este foarte arătos, ca un buton de pe un pupitru de nava spaţială, dacă vreţi neapărat o comparaţie. Hipnotic aş spune.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×