Vernee Apollo Lite: Conectivitate modernă, rapidă, Turbo

1.125 ori
<b>Vernee Apollo Lite: Conectivitate modernă, rapidă, Turbo</b>Vernee Apollo Lite face el câteva sacrificii în unele zone, dar nu şi la conectivitate. În primul rând are port USB Type C, apoi vine cu suport 4G LTE (FDD LTE) şi este un device dual SIM dual standby ce include un slot micro SIM şi unul nano SIM..

Vernee Apollo Lite face el câteva sacrificii în unele zone, dar nu şi la conectivitate. În primul rând are port USB Type-C, apoi vine cu suport 4G LTE (FDD LTE) şi este un device dual SIM dual standby ce include un slot micro SIM şi unul nano SIM, folosit şi pentru a stoca carduri microSD.

Primim şi WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 şi GPS şi menţionăm că ambele SIM-uri sunt compatibile 4G. Există şi suport USB OTG, dar şi LTE Categoria 6, cu viteze teoretice de download de pana la 300 Mbps. Funcţia Turbo Download, cu care suntem familiarizaţi încă de la Vernee Thor ne permite să combinăm 4G-ul cu WiFi-ul, pentru o conexiune extra rapidă.

Speedtest Vernee Apollo Lite

La apeluri am avut un volum mediocru, dar claritatea şi semnalul au fost OK. SpeedTest a fost cel care ne-a adus o surpriză plăcută, cu 276 Mbps înregistraţi la download şi 25 Mbps la upload via WiFi, apoi la testul 4G am atins 97 Mbps la download şi 46 Mbps la upload, toate acestea fiind viteze bune pentru un model midrange.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×