Teclast X98 Plus II: OS, UI, aplicaţii pe bază Android vechiuţ şi Windows 10, în regim dual boot

901 ori
<b>Teclast X98 Plus II: OS, UI, aplicaţii pe bază Android vechiuţ şi Windows 10, în regim dual boot</b>Teclast X98 Plus II are ca selling point simplul fapt că e o tabletă dual boot, care propune utilizatorului Android 5.1.1 şi Windows 10 ca sisteme de operare. E drept că am fi preferat un Android ceva mai nou, dar la un preţ aşa mic, ne mulţumim şi cu..

Teclast X98 Plus II are ca selling point simplul fapt că e o tabletă dual boot, care propune utilizatorului Android 5.1.1 şi Windows 10 ca sisteme de operare. E drept că am fi preferat un Android ceva mai nou, dar la un preţ aşa mic, ne mulţumim şi cu sacrificii.

Android 5.1.1 rulează aici în varianta stock, cu supradoză de butoane virtuale în partea inferioară a ecranului. Widget-urile sunt stock, iar multitasking-ul se face pe bază de carusel. Porţiunea dropdown include notificări şi Quick Settings, iar setările nu au nimic ieşit din comun, în afară de opţiunile HDMI şi Intelligent Video. Avem acces şi la Boot Menu şi Developer Options.

Putem schimba OS-ul cu o singură apăsare de buton virtual, iar în zona de aplicaţii nu am remarcat să avem bloatware sau aplicaţii inutile preinstalate. Teclast a instalat pe device UC Browser, Teclast Boot Manager şi Teclast OTA, doar atât.

Pe Windows 10 primim experiența standard a unei tablete din anul 2016. Avem foldere, Tablet Mode, Cortana, aplicaţii Office, Skype, Groove Music ca player muzical şi evident acces la foldere şi posibilitatea de a instala aplicaţii .EXE. Putem lucra cu multiple desktopuri şi avem acces şi la Windows Store şi aplicaţiile sale. Experienţa e puţin mai lentă decât pe Android.

Atenţie mare la resetarea lui Windows pe acest device, pentru că dacă faceţi acest lucru riscaţi să bricuiţi terminalul, cum am văzut şi la Chuwi Hi12 de altfel.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×