Vernee Apollo Lite e disecat în faţa camerei; Hai să vedem ce se află la interior! (Video)

1.173 ori
<b>Vernee Apollo Lite e disecat în faţa camerei; Hai să vedem ce se află la interior! (Video)</b>Vernee Apollo Lite e unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 4 GB RAM la bord, el costând doar 229 de dolari în acest moment pe TomTop.com. Terminalul are şi o cameră solidă de 16 MP şi nu putem să nu ne întrebăm ce face să "ticăie" un astfel de..

Vernee Apollo Lite e unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 4 GB RAM la bord, el costând doar 229 de dolari în acest moment pe TomTop.com. Terminalul are şi o cameră solidă de 16 MP şi nu putem să nu ne întrebăm ce face să "ticăie" un astfel de device.

Cei de la Vernee au realizat o disecţie a handset-ului, iar rezultatul îl vedeţi în imaginea de mai sus şi clipul de mai jos. Acesta e primul smartphone deca-core al companiei, unul care într-o talie de 9 mm şi o greutate de 178 de grame înghesuie componente de top pentru zona upper mid-range. Vedem în clip placa de bază, cu o porţiune neagră din grafit, iar cea mov incluzând un gel special ce permite disiparea căldurii.

Aruncăm o privire şi peste SIM tray-uri, mecanismul jackului audio şi senzori. Toate sunt excelent integrate, cu mare economie de spaţiu. Modulul de recunoaştere a amprentelor este şi el prezentat, dar şi bateria de 3100 mAh, destul de groasă ce e drept şi motivul taliei de mai sus. Şi portul USB Type-C e detaliat aici, iar componentele sunt integrate chiar până în marginile şasiului, fără extra loc rămas liber. Cum spuneam, poate fi comandat de pe TomTop.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×