Vernee Apollo Lite e disecat în faţa camerei; Hai să vedem ce se află la interior! (Video)

1.149 ori
<b>Vernee Apollo Lite e disecat în faţa camerei; Hai să vedem ce se află la interior! (Video)</b>Vernee Apollo Lite e unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 4 GB RAM la bord, el costând doar 229 de dolari în acest moment pe TomTop.com. Terminalul are şi o cameră solidă de 16 MP şi nu putem să nu ne întrebăm ce face să "ticăie" un astfel de..

Vernee Apollo Lite e unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 4 GB RAM la bord, el costând doar 229 de dolari în acest moment pe TomTop.com. Terminalul are şi o cameră solidă de 16 MP şi nu putem să nu ne întrebăm ce face să "ticăie" un astfel de device.

Cei de la Vernee au realizat o disecţie a handset-ului, iar rezultatul îl vedeţi în imaginea de mai sus şi clipul de mai jos. Acesta e primul smartphone deca-core al companiei, unul care într-o talie de 9 mm şi o greutate de 178 de grame înghesuie componente de top pentru zona upper mid-range. Vedem în clip placa de bază, cu o porţiune neagră din grafit, iar cea mov incluzând un gel special ce permite disiparea căldurii.

Aruncăm o privire şi peste SIM tray-uri, mecanismul jackului audio şi senzori. Toate sunt excelent integrate, cu mare economie de spaţiu. Modulul de recunoaştere a amprentelor este şi el prezentat, dar şi bateria de 3100 mAh, destul de groasă ce e drept şi motivul taliei de mai sus. Şi portul USB Type-C e detaliat aici, iar componentele sunt integrate chiar până în marginile şasiului, fără extra loc rămas liber. Cum spuneam, poate fi comandat de pe TomTop.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×