Vernee Apollo Lite e testat în benchmarkul AntuTu, atinge aproape 95.000 de puncte; Costă doar 229 dolari (Video)

1.860 ori
<b>Vernee Apollo Lite e testat în benchmarkul AntuTu, atinge aproape 95.000 de puncte; Costă doar 229 dolari (Video)</b>Recent, cei de la Vernee au realizat și nelipsitul test de performanță pentru Apollo lite, și asta prin intermediul aplicației AnTuTu. Astfel, descoperim faptul că smartphone-ul de față obține un scor de aproximativ 95000 puncte, cifră cu adevărat

Am avut recent în teste un model Vernee Thor şi i-am apreciat dotările şi performanța, dar nici camera nu era rea. Startupul din China îşi continuă lansările cu modelul Apollo Lite, care se va livra din iulie şi recent a fost trecut printr-un test benchmark în care a obţinut un rezultat bun.

E vorba despre AnTuTu, în care Apollo Lite obţine aproape 95.000 de puncte, sau mai bine zis 94.914 puncte. Promovat ca un "flagship deca core" de către producătorul său, acest handset îl depășste pe LeEco 2 şi pe  Huawei P9 şi e foarte aproape de Meizu Pro 6, un alt smartphone cu pretenţii provenit din China. Acelaşi model nu e chiar foarte departe de performanţele lui LG G5 sau alte altor modele cu chipseturi Snapdragon 820, după cum se vede în top.

Avem de-a face aici cu un telefon care costă doar 229 dolari şi vine cu 4 GB RAM LPDDR3 dual channel, 32 GB stocare, o cameră de 16 megapixeli şi Android 6.0. Există la bord şi o baterie de 3180 mAh, port USB Type C şi o cameră frontală de 5 MP. Procesorul este un MediaTek Helio X20 şi primim şi un ecran de 5.5 inch Full HD cu panou Sharp IGZO.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×