Vernee Mars adoptă benzi din plastic pentru antene similare celor de pe iPhone 7; telefonul disponibil în continuare pentru doar 229.99 dolari!

1.114 ori
<b>Vernee Mars adoptă benzi din plastic pentru antene similare celor de pe iPhone 7; telefonul disponibil în continuare pentru doar 229.99 dolari!</b>Vernee Mars, Meizu Pro 6 și iPhone 7 au un lucru în comun - toate aceste smartphone-uri enumerate aici oferă carcase unibody metalice cu un setup identic al benzilor din plastic asociate antenelor de conectivitate GSM.

Mars este ultimul model de smartphone lansat de către compania chineză Vernee, un produs ce se face remarcat printr-un pachet hardware upper mid-range și printr-un preț accesibil. Și design-ul constituie un element atractiv, fiind oferită aici o carcasă unibody realizată din aluminiu Seria 6000 în proporție de 98%. Avem parte de un scanner de amprente amplasat lateral pentru o accesare mai rapidă, iar deasupra panoului frontal un strat de sticlă 2.5D.

Vernee Mars

Probabil și voi ați observat că un element de design pe care acest model îl are în comun cu Meizu Pro 6 și iPhone 7, este setup-ul similar al benzilor din plastic ce se regăsesc pe spatele carcasei.. Motivul pentru care s-a decis utilizarea unor asemenea antene vizibile este cel de a permite dezvoltarea unui smartphone complet metalic, oferindu-se totodată un nivel ridicat al semnalului în orice situație indiferent de modul de utilizare al produsului.

Vernee Mars

Ținând cont de look-ul arătos și de faptul că avem aici o carcasă premium, prezența acestor antene este trecută cu vederea, mai ales că ele nu arată deloc rău fiind plasate pe marginile corpului metalic. Vă amintim că Vernee Mars sosește cu un procesor octa-core pe 64-bit, cu un senzor foto principal Sony IMX258 de 13 megapixeli și cu 4 GB memorie RAM. La precomandă telefonul costă doar 229.99 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×