Votează telefonul high-end al anului 2018 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)

7.512 ori
<b>Votează telefonul high-end al anului 2018 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)</b>Iată-ne ajunși în momentul în care organizăm și mult așteptatul sondaj prin care voi cititorii veți desemna care este smartphone-ul high-end al anului 2018 pe Mobilissimo.ro. Aveți o listă consistentă a celor mai bine echipate terminale din

Se încheie anul și aproape că auzim clinchetele paharelor de șampanie din noaptea de revelion. Până atunci avem topuri 10 de realizat cu telefoanele anului 2018 și evident și un sondaj pentru voi. Ce modele v-au stârnit interesul, v-au ațâțat portofelul sau captivat privirea găsiți în formularul de mai jos, dar puteți vota și aici.

E vorba despre telefoane high end, flagshipurile acestui an practic, plus ceva "intruși", care nu merită puși la midrange. Adică să fim serioși iPhone XR are aceeași putere de procesare ca iPhone XS... Avem și telefoane de gaming pe listă, ca ASUS ROG Phone sau Xiaomi Black Shark, dar și ineditul HTC Exodus 1, bazat pe Blockchain.

Nu lipsesc handseturile Huawei, nu mai puțin de 11 la număr, inclusiv ineditul Mate 20 X, cu stylus și funcții de gaming. Apare și experimentalul Honor Magic 2, plus modele Vivo și Oppo cu periscop sau mecanism glisant pentru camere selfie. Până și Sony are 4 telefoane pe lista, iar culmea Samsung are doar 3, dar sunt cele clasice și apreciate, din gama Galaxy S și Note.

Sunt aici și Nokia și Motorola, drept cele mai bătrâne branduri din sondaj. Alegerea vă aparține și tare sunt curios dacă înclinați spre China, Coreea, SUA anul asta sau poate cine știe vreo surpriză japoneză sau taiwaneză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×