Votează telefonul midrange al anului 2018 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)

3.006 ori
<b>Votează telefonul midrange al anului 2018 pe Mobilissimo.ro (Sondaj)</b>2018 e practic gata și toate telefoanele importante au fost lansate deja, fie că vorbim despre flagshipuri, terminale experimentale sau midrangere. V-am oferit șansa să votați cel mai apreciat operator al anului, dar și cel mai apreciat brand de telefoane

2018 e practic gata și toate telefoanele importante au fost lansate deja, fie că vorbim despre flagshipuri, terminale experimentale sau midrangere. V-am oferit șansa să votați cel mai apreciat operator al anului, dar și cel mai apreciat brand de telefoane. Acum avem pentru voi un sondaj axat pe alegerea celui mai apreciat terminal midrange pe anul 2018. Puteți fie să votați aici, fie folosind sondajul de mai jos.

Ca o mențiune secundară după fiecare top 10 realizat de redactorii Mobilissimo.ro pentru telefoane high-end, vom face și o mențiune rapidă pentru cele mai apreciate 10 telefoane midrange, ordonate tot sub formă de top. Aici avem clar o paletă mai largă de opțiuni decât la modelele high end, fie și numai pentru că mării producători au invadat piață cu midrangere și mă gândesc numai la cei chinezi.

Huawei a jucat la două capete, cu modele P Lite și Mate Lite, dar și sub seria Honor. Allview intră la rândul sau în acest sondaj cu câteva modele, iar ASUS are battery phone-urile ce nu trebuie neglijate. Avem și ineditul și robustul CAT S61, 2 HTC-uri, clasicele modele Moto G și o jumătate de duzină de Nokia-uri.

Samsung are probabil cele mai multe opțiuni, axate pe gamele Galaxy A și Galaxy J, iar Oppo și Vivo cred că ajung la 20 de modele împreună. Și Xiaomi îl are pe importantul Mi A2, atât de căutat în România, dar și Redmi 5-urile și Mi A2 Lite. Opțiunea va aparține și aflăm pe 28 decembrie cine ia "tortul".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×