Votează cel mai bun producător/brand de telefoane mobile al anului 2018 (Sondaj Mobilissimo.ro)

3.368 ori
<b>Votează cel mai bun producător/brand de telefoane mobile al anului 2018 (Sondaj Mobilissimo.ro)</b>Pe lângă sondajele la care puteți vota operatorul mobil al anului 2018 în România, sau telefonul flagship al anului, vă propunem și un vot pentru a desemna cel mai bun producător/brand de telefoane mobile al anului 2018 aici pe Mobilissimo

Ne apropiem de final de an şi au început să curgă topurile şi concluziile pentru cele 12 luni gata de încheiere. E momentul să tragem linie şi cu ajutorul vostru să aflăm care e cel mai bun producător/brand de telefoane mobile pe anul 2018. Aţi ghicit, se lasă cu vot şi sondaj pe Mobilissimo.ro! Puteţi vota aici sau prin formularul de mai jos.

Ce a însemnat 2018? Anul în care Nokia a început să mişte şi mai abitir în zona midrange, iar LG, Sony şi HTC s-au adâncit mai mult în abis. Samsung a părut doar să ne ofere un Galaxy S8 actualizat şi Note 8 actualizat şi deşi Galaxy S9+ şi Note 9 sunt telefoane foarte bune, foamea publicului după inovaţie nu a fost satisfăcută. HTC nu a convins cu U12+, dar a început să joace pe cartea Blockchain.

LG a avut un flagship lansat târziu, dar nu chiar rău, iar telefoanele sale midrange au fost interesante. Am avut un an în care norma a devenit să ai 3 camere în spate, pentru ca pe final de an să apară chiar telefoane cu 4 camere. Chinezii au inovat cel mai mult, nerăbdători pentru următoare paradigmă de terminal mobil. Am tot văzut camere frontale pe mecanisme glisante, camere periscop, diferite variante de breton, telefoane cu 2 ecrane şi alte traznăi. Pe final de an au apărut și pliabilitatea și orificiile în display.

Huawei a urcat în eşalonul superior al opticii, iar Sony şi-a încercat mâna cu o cameră duală pe XZ2 Premium, bătând în retragere cu XZ3. Voi sunteţi cei care vor decide care e brandul Alpha pe anul 2018, iar rezultatele finale le vom anunţa pe 28 decembrie 2018 la ora 21:00.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×