Votează cel mai bun operator de telefonie mobilă din 2018! (Sondaj Mobilissimo.ro)

3.710 ori
<b>Votează cel mai bun operator de telefonie mobilă din 2018! (Sondaj Mobilissimo.ro)</b>Și în acest an vă spunem la vot pentru a afla care a fost în privința voastră cel mai bun operator mobil din 2018, lista fiind compusă din 4 nume mari de pe piața locală și anume Orange, Vodafone, Telekom și nu în ultimul rând Digi Mobil

YouTube are Year In Rewind, noi avem voturi şi topuri pentru a încununa finalul de an. De această dată vă invităm să votaţi şi să alegeţi care este operatorul de telefonie cel mai apreciat pe anul 2018. Puteţi vota aici sau în formularul de mai jos.

E probabil ultimul vot de gen pe care îl facem în epoca 4G. Deja la anul pe vremea asta discutăm la modul "hai să vedem pe cine felicităm pentru premieră 5G". Am avut un an Centenar, în care companiile s-au întrecut să ne facă oferte speciale. Menţionăm Orange România cu ale sale filme româneşti gratuite, programele sale Smart City şi programele Orange Smartphone Tester, prin care noi şi voi am putut testa cele mai noi handseturi. Au stat în spatele Summer Well, au creat şi Albumul Unei Naţiuni, prin care urcai poze de familie memorabile pentru Centenar, primind apoi 100 GB cadou. Să mai menţionăm şi iPhone-urile X de 13 euro din greşeală de Black Friday?

Vodafone ne-a dus într-o altă epocă a consumului, una cu cap şi în care învăţăm să ne deconectăm, prin reclama cu Delia şi îndemnul "Trăieşte Frumos". Am văzut şi oferte atractive de Black Friday la Vodafone, apeluri holografice la Vodafone UK şi beneficii de date generoase la noi pe perioada verii. A fost anul în care vânzarea UPC către Vodafone România a fost în sfârşit perfectată.

Telekom a pariat pe oferte speciale, precum 5+5+5 sau Netflix cadou pe 6 luni. A fost printre puţinii operatori cu oferte nelimitate reale, mai ales la Internet. Mare bonus de imagine e că sponsorizează show-uri de talente ca Vocea Romaniei.

RCS & RDS/ Digi Mobil a avut un an spectaculos, între oferirea primului canal TV 4K din România recent şi reuşita de a prinde totuşi Champions League în canalele Digi. Au sărbătorit 25 de ani în România şi au anunţat pasul spre 5G alături de Ericsson.

Vom anunţa rezultatele votului pe 28 decembrie la ora 21:00.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×