Huawei Mate 20 Pro ajunge la teste pe Mobilissimo.ro prin intermediul programului Orange Smartphone Tester

1.288 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro ajunge la teste pe Mobilissimo.ro prin intermediul programului Orange Smartphone Tester</b>După cum bine știți, cei de la Orange România desfășoară un program numit Orange Smartphone Tester - program ce le oferă atât publicațiilor tech, cât și abonaților posibilitatea de a testa cele mai proaspete terminale ajunse pe piață

La doar câteva zile distanță de lansarea oficială, nimeni altul decât Huawei Mate 20 Pro și-a făcut apariția pe masa de teste Mobilissimo, telefon sosit din partea operatorului Orange România prin inițiativa OrangeSmartphone Tester. Și abonații operatorului au avut posibilitatea de a se înscrie la un program de testare al acestui telefon, dar programul este deschis și pentru publicațiile tech.

Mate 20 Pro

Noul device de față costă 999 euro la Orange România fără abonament şi după cum v-am anunțat și în articolul Preț și Disponibilitate, la precomanda acestuia primiți din partea operatorului un cadou special format din card de memorie de 128 GB și încărcător wireless cadou.

Trebuie spus că Huawei Mate 20 Pro marchează câteva premiere, fiind primul telefon cu cameră triplă în format pătrat de pe piață, primul Huawei ce vine cu Android Pie preinstalat, dar și primul care inaugurează formatul de card nano. Este totodată și primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran pe care îl vedem la Mobilissimo și nu uităm nici de încărcarea sa ultra rapidă de la 0 la 70% în doar 30 minute. 

Așteptăm cu nerăbdare să testăm toate aceste noutăți și aflați că unboxing-ul telefonul vine astăzi la ora 18:15 și îl putem urmări împreună de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×