Votul cititorilor Mobilissimo.ro: Cel mai apreciat operator de telefonie din 2018 este...

2.954 ori
<b>Votul cititorilor Mobilissimo.ro: Cel mai apreciat operator de telefonie din 2018 este...</b>La ce bun ar fi telefoanele fără operatori de telefonie? E vorba despre companiile care ne oferă servicii 4G+, curând şi 5G, operatorii care mai nou ne aduc şi câte un PlayStation sau televizor la ofertă, cei care sponsorizează cele mai mari

La ce bun ar fi telefoanele fără operatori de telefonie? E vorba despre companiile care ne oferă servicii 4G+, curând şi 5G, operatorii care mai nou ne aduc şi câte un PlayStation sau televizor la ofertă, cei care sponsorizează cele mai mari concerte din ţară, Vocea României şi au oferte atractive la telefoane high end... uneori şi preţuri greşite. 2 săptămâni aţi avut să vă exprimaţi părerile despre aceşti operatori votând aici. Acum e momentul verdictului!

  1. Digi Mobil (44,63%)
  2. Orange (24,17%)
  3. Vodafone (17,9%)
  4. Telekom (5,12%)

Reprezentare grafică aici.

În 2018 operatorul vostru preferat este Digi Mobil, după cum au arătat voturile. Acesta a obţinut 349 de voturi, 44.63% din total, aproape că dublând locul 2, adică Orange România, care are 189 de voturi. Vodafone România a ieşit pe 3 cu 140 de voturi, iar Telekom pe 4. Digi Mobil şi-a întărit serios infrastructura în ultima vreme şi a extins acoperirea sa 4G.

Continuă să ofere preţuri foarte bune la abonamente de telefonie (unele de câţiva euro pe lună doar) şi telefoane la preţuri foarte bune. Ca să nu mai vorbim de ofertele speciale pentru Italia şi Spania sau pachetele asociate restului serviciilor RCS&RDS. Plus au un boost de imagine prin lansarea primului post 4K.

Votul cititorilor Mobilissimo.ro: Cel mai apreciat operator de telefonie din 2018 este...

Orange România rămâne compania cu iPhone X la preţ greşit de 13 euro de Black Friday, organizatorul şi sponsor Summer Well, cea mai vizibilă companie la pregătirile 5G, operatorul cu cele mai multe acte caritabile şi axate pe digitalizarea învăţământului, plus oferte cu fibră foarte solidă. Au fost cred şi primii care îţi dădeau un PS4 la ofertă.

Vodafone România a fost concentrată pe preluarea UPC şi nu s-a mai remarcat ca în alte dăţi prin plusuri de imagine. Nu e sponsor la evenimente mari, nu prea a avut exclusivităţi ca terminale mobile sau oferte deosebite. Investeşte mult în reclame cu Bromania, Delia sau Antonia. Telekom România e 3 lucruri pentru mine: Vocea României, Internet nelimitat şi lovită nemilos de Radu Banciu în fiecare emisiune.

A se remarca faptul că anul trecut Orange era pe locul întâi şi Digi Mobil pe 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×