Smartphone-ul LG G011C primește certificarea GCF; sunt mari șanse să fie Google Pixel 2 XL!

1.462 ori
<b>Smartphone-ul LG G011C primește certificarea GCF; sunt mari șanse să fie Google Pixel 2 XL!</b>Astăzi descoperim că cei de la GCF (Global Certification Forum) tocmai ce au certificat în cusul zilei de ieri 3 august smartphone-ul LG G011C - terminal care se dovedește a fi chiar Pixel 2 XL. Menționări ale acestui nume de cod au mai apărut în

Din când în când mai aflăm și despre terminale mobile certificate de către GCF (Global Certification Forum), o astfel de veste sosind chiar astăzi în mediul online. Descoperim că un smartphone cu numele de cod LG G011C tocmai ce a trecut de testele realizate de către această organizație. Și mai inedit este faptul că numele de cod cu pricina a mai fost menționat în trecut și asociat lui Pixel 2 XL.

LG G011C

Așadar asistăm la confirmarea faptului că într-adevăr LG va fi producătorul noii generații de terminale Pixel, un detaliu despre care ar fi trebuit să ne dăm seama încă de la apariția randărilor ce dezvăluiau un display 18:9. Cum HTC încă nu a trecut la trendul acestor panouri, era de așteptat ca cei de la Google să își îndrepte atenția către o companie ce are tehnologia și tehnicile necesare pentru a produce asemenea componente.

Revenind puțin la certificare, aflăm de aici că telefonul sosește cu suport LTE Cat.12, acesta fiind și singurul detaliu dezvăluit de către GCF. Ieri aflam că noul smartphone va renunța la jack-ul audio și totodată vedeam o serie de huse Olixar ce prezentau design-ul edge-to-edge. Lansarea este așteptată în septembrie - octombrie și Android O va rula din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×