Xiaomi Mi 5X acum la prețul de 249.99 dolari pe TomTop.com! Aduce o cameră duală promițătoare!

1.052 ori
<b>Xiaomi Mi 5X acum la prețul de 249.99 dolari pe TomTop.com! Aduce o cameră duală promițătoare!</b>Încă o reducere marca TomTop poposește astăzi în inbox-ul nostru, aceea asociată smartphone-ului Xiaomi Mi 5x care grație unui cupon special poate fi achiziționat acum la suma de 249.99 dolari. Telefonul este unul foarte interesant chiar prin prisma

Un nou voucher de reducere poposește astăzi pentru voi din partea retailerului chinez TomTop.com. Cuponul este în valoare de 10 dolari și se aplică phablet-ului Xiaomi Mi 5X care astfel poate fi achiziționat pentru suma de 249.99 dolari. E drept că discount-ul nu este uimitor, dar orice tăiere de preț nu poate decât să ne încânte, mai ales că aici este vorba despre un terminal cu mult potențial.

Xiaomi Mi 5x

I-ați aflați deja dotările hardware încă de la articolul de lansare pe care vi l-am prezentat aici, dar dacă mai este nevoie de o reamintire, aflați că MI 5X sosește cu display FHD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 de 2.0 GHz, 4 GB RAM și 64 GB de stocare. Nu trebuie să vă impacientați totuși, pentru că telefonul oferă și un slot microSD la bord pentru extinderea spațiului de stcare.

Xiaomi Mi 5x

Avem și o baterie de 3080 mAh la bord, port USB Type-C reversibil și un scanner de amprente plasat în spate. Poate cea mai interesantă echipare a acestui phablet este camera duală din spate, aceeași regăsită și pe flagship-ul Xiaomi Mi 6 și compusă din doi senzori de 12 megapixeli capabil de captură cu efect bokeh, zoom optic 2x și de captură video la rezoluție 4K Ultra HD.

Îl găsiți pe Xiaomi Mi 5X în oferta TomTop.com la prețul de 249.99 dolari dacă veți folosi codul promo LSRXM5X!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×