Xiaomi Mi MIX 3 are deja parte de o scăpare, pare să vină cu un decupaj de cameră duală stil iPhone X

940 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 3 are deja parte de o scăpare, pare să vină cu un decupaj de cameră duală stil iPhone X</b>Pe finalul anului apar iată și leak-uri pentru Xiaomi Mi Note 3, un telefon ce astăzi își prezintă panoul spate prin intermediul unor fotografii postate pe SlashLeaks.com. Vedem un decupaj pentru camera duală din spate în stil iPhone X

Dacă Xiaomi Mi MIX a fost unul dintre cele mai arătoase telefoane din 2016, Mi MIX 2 a făcut un mic pas în spate cu extravaganţa, preferând o abordare safe, cu un ecran mai mic cu muchii înguste. Mi MIX 3 va trebui să vină cu ceva special, pentru că lumea s-a plictisit de abordarea clasică edge to edge 18:9. Au început deja să apară scăpările şi pentru acest terminal şi vedeţi mai sus panoul său spate.

A se remarca decupajul pentru cameră în stil iPhone X şi e clar vorba despre o cameră duală aici, cu o orientare verticală. Încă de când a sosit primul Mi MIX şi apoi odată cu Mi MIX 2 mi s-a părut bizar că telefoanele nu au folosit o cameră duală. Iată că aceasta doleanţă se rezolvă odată cu Mi MIX 3. E ciudat să vedem o scăpare atât de rapid, în condiţiile în care Mi MIX 2 nu are nici 6 luni vechime.

Nu m-ar mira că spatele să fie tot din ceramică şi să vedem iarăşi accente aurite. Xiaomi a început să se mişte bine în zona camerelor, primind o notă mare recent la DxOMark pentru Mi Note 3, iar camera lui Mi 6 a făcut salturi clare faţă de cea de pe Mi 5. Xiaomi Mi 7 ne va spune totuşi dacă chinezii se pot ridica la înălţimea Samsung, Sony sau LG. Cât despre Mi MIX 3 e greu să prezicem specificaţii, dar mă aştept la 8 GB RAM, Snapdragon 845 drept CPU, camere de 12 MP în spate şi 128 GB stocare, plus un ecran de minim 6 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×