Xiaomi Redmi Note 5 va debuta în ianuarie 2018, cu o cameră duală, procesor Snapdragon 630

3.562 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 va debuta în ianuarie 2018, cu o cameră duală, procesor Snapdragon 630</b>Deși așteptam cu sufletul la gură ca cei de la Xiaomi să lanseze și modelul Redmi Note 5 în cadrul evenimenului de săptămâna trecută, acest debut nu a mai avut loc din păcate. Acum aflăm că lansarea s-ar putea întâmpla undeva prin

Probabil v-aţi mirat săptămâna trecută, atunci când Xiaomi a lansat telefoanele Redmi 5 şi Redmi 5 Plus, dar nu a apărut nici urmă de Redmi Note 5, deşi el fusese subiect de zvonuri. Azi aflăm că Redmi Note 5 a fost reprogramat pentru debut în ianuarie 2018 şi avem şi detalii despre dotările sale.

Se pune mare accent pe lansarea acestui telefon în India, acolo unde predecesorul Redmi Note 4 a fost şi este un best seller. Despre Redmi Note 5 aflăm că va avea un ecran de 5.99 inch FullView, cu margini înguste şi aspect 18:9. Ar trebui să vină cu procesor Qualcomm Snapdragon 630, cu 32 sau 64 GB stocare şi 4 GB RAM. Va fi un device dual SIM, cu un slot SIM hibrid.

În ce priveşte camera informaţiile sunt contradictorii. Pe de o parte avem teoria unei camere singulare de 12 MP în spate şi pe de alta aflăm că vom vedea un setup dual camera, cu senzori de 16 şi 5 MP, iar pentru selfie primim o cameră de 5 MP. În ce priveşte software-ul, terminalul rulează Android 7.1.2, cu MIUI peste evident. Vom vedea şi o baterie de 4000 mAh şi un scanner de amprente, iar corpul ar trebui să fie din metal.

Mă aştept la un preţ de 250 de dolari, poate 300. Acum revenim cu câteva săptămâni în urmă, când aflam că handset-ul ar costa 155 de euro, atunci când era menţionată o cameră frontală de 13 MP şi o cameră duală în spate. Vedeţi şi voi că informaţiile se cam bat cap în cap, deci aşteptăm o sursă mai sigură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×