Xiaomi Mi 6: Design compact, solid, elegant

1.344 ori
<b>Xiaomi Mi 6: Design compact, solid, elegant</b>Anul trecut telefoanele Xiaomi primeau o lovitură de imagine atunci când JerryRig îndoia două foarte uşor, Mi 5 spre exemplu fiind cam fragil, deşi arătos. Mi 6 devine ceva mai solid şi renunţă la aluminiu, în favoarea unei rame din oţel inoxidabil..

Anul trecut telefoanele Xiaomi primeau o lovitură de imagine atunci când JerryRig îndoia două telefoane ale lor foarte uşor, Mi 5 spre exemplu fiind cam fragil, deşi arătos. Xiaomi Mi 6 devine ceva mai solid şi renunţă la aluminiu, în favoarea unei rame din oţel inoxidabil, cel puţin pe hârtie.

Avem în continuare sticlă 2.5D în faţă şi spate, iar terminalul rezistă la stropiri, nu şi la scufundări în apă. Handsetul este cu siguranţă compact, având în vedere diagonala de 5.15 inch şi cred că este unul dintre cele mai mici telefoane cu pretenţii de flagship din anul curent, până să vină iPhone 8 şi cel mai nou Xperia Compact. Asta înseamnă că a dominat o bună perioadă de timp segmentul "compactelor", cam jumătate de an.

Disponibil pe negru, albastru sau alb, telefonul are şi o versiune cu corp din ceramică, care e cel puţin interesantă. Mi 6 cel testat de noi măsoară 7.45 mm în grosime şi cântăreşte 168 de grame, faţă de incredibilul Mi 5 cu ale sale 129 de grame, care s-au dovedit poate un motiv de fragilitate. Măcar e mai subţire acest device decât un Galaxy S7, dar e totuşi mai greu. Nu este alunecos, e comod de utilizat cu o singură mână, dar cumva nu mă convinge textura.

Şi marginea din oţel şi spatele din sticlă pentru mine se simt ca plasticul cumva... Am remarcat şi că Xiaomi nu a adus şi pe flagship-ul său abordarea edge to edge cu care a cochetat pe Xiaomi Mi MIX. Rămânem totuşi cu un telefon compact, cu construcţie solida şi elegantă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×