Nokia 3: Design solid, serios, textură... inedită

1.006 ori
<b>Nokia 3: Design solid, serios, textură... inedită</b>Nokia N9 şi Nokia 800 au turat la maxim nivelul de inovaţie al designului propus de Nokia pe telefoanele mobile. Apoi a urmat pur şi simplu un remake, reeditare şi promovare a aceluiaşi design, sub diferite formaturi şi mărimi. Nokia 3 reprezintă nouă..

Nokia N9 şi Nokia 800 au turat la maxim nivelul de inovaţie al designului propus de Nokia pe telefoanele mobile. Apoi a urmat pur şi simplu un remake, reeditare şi promovare a aceluiaşi design, sub diferite formaturi şi mărimi. Nokia 3 reprezintă nouă generaţie, care pe lângă policarbonat oferă şi o ramă metalică solidă.

Spatele este mat şi are o textură inedită, ca şi cum ar fi mereu prăfuit. Pentru că am un simţ tactil dezvoltat, simt nevoia să compar textura cu bezeaua sau creta de la şcoală. Terminalul este uşor de folosit cu o singură mână, iar butoanele sunt comode. Rama metalică este masivă şi solidă, deci clar nu e genul de pe telefon pe care îl va rupe JerryRigEverything, nici cu mâna şi nici pe genunchi.

Vine cu protecţie Gorilla Glass şi Nokia 3 este disponibil pe alb, negru sau albastru. Există şi o versiune inedită pe alb şi cu margini de nuanţa "cupru". Smartphone-ul măsoară 8.48 mm în grosime şi cântăreşte 140 de grame, ceea ce îl face cam de aceeaşi grosime cu Xiaomi Redmi 4A, dar mai greu cu 9 grame. Este un design destul de plăcut privirii şi un telefon comod, dar textura din spate îi poate bulversa pe unii utilizatori.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×