Xiaomi Mi 9T: Design fermecător, materiale premium şi cameră pop-up cu joc de lumini

2.574 ori
<b>Xiaomi Mi 9T: Design fermecător, materiale premium şi cameră pop-up cu joc de lumini</b>Xiaomi Mi 9T are un design atât de arătos şi atractiv, încât a fost într-o oarecare măsură adoptat şi de Redmi Note 8 Pro ulterior. Cumva mă duce cu gândul la Honor View 20 de la Huawei, doar că prinzând lumina cam ca marmura combinată cu o perlă.

Xiaomi Mi 9T are un design atât de arătos şi atractiv, încât a fost într-o oarecare măsură adoptat şi de Redmi Note 8 Pro ulterior. Cumva mă duce cu gândul la Honor View 20 de la Huawei, doar că prinzând lumina cam ca marmura combinată cu o perlă. Noi avem varianta roşie, care arată ca un drops tigrat în spate, cu o zonă întunecată centrală şi o culoare mai aprinsă pe laturi, cu un efect plăcut de "valuri".

Video-review Xiaomi Mi 9T, secțiunea design

Mi 9T e fabricat din sticlă şi metal, are construcţie premium, iar ecranul său arată spectaculos, aproape edge to edge. Nu are decupaje sau altceva care să îi întrerupă suprafaţa frontală. Acest terminal măsoară 8.8 mm în talie şi cântăreşte 191 de grame, rezonabil aş spune, mai ales că greutatea e bine distribuită. E totuşi cu aproape 20 de grame mai greu decât Xiaomi Mi 9. E un pic alunecos. deci nu ar strica o husă (avem una în pachet) şi e rezonabil de uşor de folosit cu o singură mână.

Eu sunt cucerit de cameră pop up selfie, care se ridica cu mai multe artificii decât la OnePlus 7 Pro sau alte telefoane cu camera pop up testate de noi. De această dată avem accente de iluminare LED integrate în micul mecanism care iluminează momentul grandios al ridicării camerei. Camera pop up are şi darul de a se retrage când scapi telefonul, cum am tot văzut în ultima vreme pe terminalele cu această dotare.

Aş remarca şi panoul curbat de sticlă din spate şi rama de metal solidă, iar gradientul spatelui te va cuceri imediat. Poate cel mai sexy telefon Xiaomi văzut de mine în 2019.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×