Xiaomi Mi A2 Lite: OS, UI, aplicaţii pe bază de Oreo, acuşa şi Pie

899 ori
<b>Xiaomi Mi A2 Lite: OS, UI, aplicaţii pe bază de Oreo, acuşa şi Pie</b>Xiaomi a uimit pe toată lumea când l-a lansat pe Xiaomi Mi A1, cu un Android curat la bord, mulţumită lui Android One. Mi A2 continuă pe aceeaşi linie, de această dată şi cu verişorul Mi A2 Lite, care nu e cu nimic mai prejos la software. Rula Android 8.1

Xiaomi a uimit pe toată lumea când l-a lansat pe Xiaomi Mi A1, cu un Android curat la bord, mulţumită lui Android One. Mi A2 continuă pe aceeaşi linie, de această dată şi cu verişorul Mi A2 Lite, care nu e cu nimic mai prejos la software. Rula Android 8.1.0 Oreo la debut şi în ultimele zile am aflat că a primit şi actualizarea la Android Pie.

Interfata grafica Xiaomi Mi A2 Lite (screenshots)

Experienţa e clasică, stock, standard. Avem feed-ul Google în stânga şi pentru multitasking folosim clasicul carusel şi split screen. Putem seta wallpaper-ul, widget-urile (stock) şi umbla la homescreen ţinând apăsat pe ecran. Avem şi notification dots, iar notificările şi Quick Settings sunt la un swipe în jos distanţă.

Setările sunt şi ele stock, cu nimic extra, dar mulţumită lor am aflat că poţi face swipe în jos pe cititorul de amprente pentru a trage de panoul de notificări în jos şi a îl vedea. Apropo de el, cititorul de amprente este foarte rapid la deblocare şi precis. Cât despre aplicaţii, am numărat 25 de apps preinstalate, ceea ce e OK şi nu avem bloatware aş spune. Sunt clasicele Drive, Duo, Gmail, Maps, Files şi suita Play.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×