Xiaomi Mi A2: OS, UI, aplicaţii stock, cu Oreo 8.1 curat

447 ori
<b>Xiaomi Mi A2: OS, UI, aplicaţii stock, cu Oreo 8.1 curat</b>Aici nu sunt foarte multe lucruri de spus. Ai văzut un telefon parte din programul Android One, le-ai văzut pe toate. Modelul de faţă rulează Android 8.1 Oreo, în varianta stock, cu feed Google pe cel mai din stânga homescreen.

Aici nu sunt foarte multe lucruri de spus. Ai văzut un telefon parte din programul Android One, le-ai văzut pe toate. Xiaomi Mi A2 rulează Android 8.1 Oreo, în varianta stock, cu feed Google pe cel mai din stânga homescreen.

Avem parte de multitasking pe bază de carusel de aplicaţii şi split screen, iar widget-urile sunt cele stock, fără vreo abatere. Avem notification dots, snooze pentru notificări, Play Protect şi toate atributele clasice ale lui Oreo. În plus exista şi o predilecţie pentru a primi Android 9.0 Pie devreme. Porţiunea dropdown se afla la un swipe în jos distanţa şi include notificări şi Quick Settings.

Interfaţa e toată stock, că de obicei, doar că interfaţa camerei se abate de la norme. Intrând în setări descoperim opţiuni legate de securitate/scannerul de amprente, dar şi de memorie, audio, accesibilitate şi altele de gen. Avem şi on body detection pentru autentificarea pe telefon când se detectează că îl avem la noi. Scannerul de amprente e foarte rapid şi precis la autentificare.

Mai avem şi Mi Sound Enhancer pentru acustica şi opţiuni în funcţie de tipul de căşti. Pe lista de aplicaţii preinstalate am numărat 25 de nume, toate stock. De la Drive la File Manager, de la YouTube la Calendar. Primim şi Mi Drop pentru transferuri de fişiere şi Mi Remote, cel cu rol de telecomandă infraroşu.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×