Motorola Moto Z Play: OS, UI, aplicaţii cu actualizare rapidă la Nougat, curat, stock, frumos

1.396 ori
<b>Motorola Moto Z Play: OS, UI, aplicaţii cu actualizare rapidă la Nougat, curat, stock, frumos</b>Motorola Moto Z Play a debutat cu Android 6.0 Marshmallow la bord şi a primit actualizarea la Android Nougat fix în timp ce îl testam. Ne bucura această promptitudine, care era de altfel de aşteptat, având în vedere că Motorola a aparţinut de Google o..

Motorola Moto Z Play a debutat cu Android 6.0 Marshmallow la bord şi a primit actualizarea la Android Nougat fix în timp ce îl testam. Ne bucură această promptitudine, care era de altfel de aşteptat, având în vedere că Motorola a aparţinut de Google o perioadă.

Nougat aduce notificări mai aerisite, Quick Settings mai compacte şi cu două ferestre dedicate, iar Nougat ca şi Marshmallow rulează în varianta stock pe Moto Z Play. Primim multitasking split screen, în vreme ce ţinerea apăsată a homescreen-ului aduce în prim plan wallpaper-uri, widget-uri şi setări. Zona dropdown include Quick Settings şi Notificări compacte.

Interfata grafica Motorola Moto Z Play

Setările nu aduc aproape nimic diferit faţă de varianta stock de software, incluzând Sugestii, Search şi funcţii legate de Moto Mods şi Motorola Privacy. Secţiunea Security ne aduce în prim plan setup-ul scannerului de amprente, care se realizează în 12 paşi. Deblocarea e foarte rapidă iar dacă ţinem apăsat pe acest scanner vom şi bloca ecranul.

Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla 28 de nume, ceea ce e excelent şi înseamnă că nu avem bloatware aici. Lista e clasică, cu Photos, Maps, Calendar, Drive, Gmail şi altele de gen. Există şi aplicaţia Moto, care permite utilizare de gesturi, comenzi vocale pentru control şi o funcţie Glance. Am avut în teste şi proiectorul Moto Insta Share Projector, care costă 300 de euro, iar acest modul Moto Mod măsoară 11 mm în grosime.

Este un proiector DLP de 50 de lumens şi poate proiecta imagini cu diagonală de până la 70 inch. Are şi o baterie de 1100 mAh inclusă şi lampa sa oferă 10.000 de funcţionare. Cu perdelele trase şi imaginea reglată bine vă puteţi bucura de o proiecţie a unui meci sau film fără neajunsuri.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×