Xiaomi Redmi Note 5 va opta pentru un chipset Snapdragon 630 și port reversibil USB Type-C

1.309 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 va opta pentru un chipset Snapdragon 630 și port reversibil USB Type-C</b>Seria de terminale Redmi Note este foarte apreciată de către public și asta pentru că ni se oferă terminale cu dotări atractive la prețuri foarte bune. Xiaomi Redmi Note 5 va fi un nou astfel de exemplu și aflăm astăzi câteva detali despre noul dispozitiv

La o zi după ce aflam primele vești despre un nou model intitulat Xiaomi X1, apar și informații interesante despre succesorul phablet-ului de buget numit Xiaomi Redmi Note 4. După cum bine știți această gamă de terminale mobile se bucură de aprecierea publicului și asta datorită pachetului hardware pus la dispoziție în raport cu prețul de comercializare foarte bun.

Xiaomi Redmi Note 5

Despre Redmi Note 5 descoperim că va oferi un display Full HD de 5.5 inch cu o rată de contrast crescută și cu o îmbunătățire la capitolul vizibilitate în bătaia soarelui. Scanner-ul de amprente va fi implementat aici în zona frontală sub display, fiind așadar vorba despre un modul care are și rol de buton home - după cum se poate observa pe baza acestor randări din articol.

Xiaomi Redmi Note 5

La interior vom regăsi procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 630 și bateria de 3790 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4.0. Vom avea și port USB Type-C reversibil, conectivitate Bluetooth 5, un GPU Adreno 508 și pe spate o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 și bliț dual-tone. 

Pentru selfie-uri un senzor de 13 megapixeli se va afla la posturi și aflăm că Redmi Note 5 va fi disponibil în două variante: 3 GB RAM + 32 GB de stocare la prețul de 200 dolari, respectiv 4 GB memorie RAM + 32/64 GB de stocare flash. Android 7.1.1 Nougat va rula aici și așteptăm cu nerăbdare debutul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×