Xiaomi Redmi Note 5A are un super preț pe Lightinthebox.com; vine cu ecran de 5.5 inch și 2 GB RAM

2.389 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5A are un super preț pe Lightinthebox.com; vine cu ecran de 5.5 inch și 2 GB RAM</b>Continuă promoțiile pe site-ul Light in the box și astăzi avem o ofertă tare atractivă pentru phablet-ul Xiaomi Redmi Note 5A, telefon cu ecran de 5.5 inch și dotări bunicele care poate fi al vostru pentru sub 100 dolari și asta cu TVA inclus

Retailerul chinez Light in the Box continuă să ne uimească prin reducerile oferite în zona smartphone și astăzi avem o sugestie de telefon numai bun pentru cei cu buget foarte mic. Din titlu aflați că este vorba despre nimeni altul decât Xiaomi Redmi Note 5A, handset care în versiunea cu 2 GB de RAM și 16 GB de stocare flash se vinde în aceste momente pentru suma de doar 81.69 dolari pe auriu sau gri.

Xiaomi Redmi Note 5A

Ca de fiecare dată ținem cont și de TVA-ul de 19% ce trebuie plătit la sosirea coletului în țară și astfel se ajunge la un cost total de 97.21 dolari ~ 370 lei. Pentru această sumă se oferă un pachet destul de bine pus la punct mai ales dacă ținem cont că avem de-a face cu un telefon de 5.5 inch. Are rezoluție HD, procesor quad-core Snapdragon 425 și un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB.

Xiaomi Redmi Note 5A

Handset-ul mai aduce baterie de 3080 mAh, conectivitate 4G LTE și cameră foto de 13 megapixeli în spate. Are un senzor de 5 megapixeli pentru selfie-uri și în cazul în care vă întrebați avem aici parte de versiunea globală. La suma de 370 lei este un best-buy pot spune, dar dacă sunteți în căutarea unui smartphone mai bine echipat aveți mai jos alte câteva oferte marca Lightinthebox!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×