Xiaomi Redmi Note 5A și Note 5A Prime sunt disponibile în România via QuickMobile

4.020 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5A și Note 5A Prime sunt disponibile în România via QuickMobile</b>Un phablet de buget care a debutat recent și pe plan local este Xiaomi Redmi Note 5A, telefon care vine la QuickMobile.ro în variante cu 2 sau 3 GB RAM. Acest phablet adoptă o diagonală de 5.5 inch și la interior oferă o baterie de 3080 mAh

În oferta de produse QuickMobile.ro a intrat de curând și smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 5A, handset din zona de buget pe care retailerul de față îl comercializează în două variante diferite. Avem în primul rând modelul cu 2 GB RAM + 16 GB de stocare flash la prețul de 688 lei și apoi varianta Prime cu 3 GB RAM + 32 GB de stocare ce este vândută pentru suma de 875 lei și doar pe auriu momentan.

Xiaomi Redmi note 5a

Această variantă Prime aduce un display HD de 5.5 inch, procesorul Qualcomm Snapdragon 435 și în spate o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Primim o baterie de 3080 mAh, slot dual-SIM, conectivitate 4G LTE și pentru captura selfie un senzor de 16 megapixeli. Aduce și Android Nougatla bord, iar un element extra oferit în cazul de față este scanner-ul de amprente din spate.

Xiaomi Redmi Note 5A

Dacă optați pentru versiunea standard atunci primiți același display, camera de 13 megapixeli în spate și bateria de 3080 mAh la interior. Diferența este reprezentată de un procesor mai diferit (Snapdragon 425), de lipsa unui scanner de amprente și a faptului că pentru selfie-uri va trebui să ne mulțumim cu o cameră de 5 megapixeli. Ambele produse rulează Android Nougat din fabrică și oferă emițător infraroșu.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×