Nokia 8 este zgâriat, îndoit şi pus sub flacără: acesta e testul de rezistenţă JerryRigEverything, trecut cu brio (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.191 ori
<b>Nokia 8 este zgâriat, îndoit şi pus sub flacără: acesta e testul de rezistenţă JerryRigEverything, trecut cu brio (Video)</b>Deși a întârziat ceva, Nokia 8 ajunge în sfârșit pe masa de teste a lui JerryRigEverything și asta înseamnă că aflăm cum se descurcă terminalul la zgâriere, îndoire și chiar la rezistența ecranului atunci când este supus unei surse de căldură

Cu ceva întârziere a venit şi rândul lui Nokia 8 să treacă prin mânuţele lacome de tehnologie ale lui JerryRigEverything. Ştiţi ce urmează, nu-i aşa? Un test clasic de zgâriere, îndoire şi ardere, la care terminalul HMD Global/Nokia nici nu s-a clintit.

Nokia 8

Cel mai puternic smartphone Android al noii Nokia a debutat cu o lună în urmă, cu dotări high end, precum Snapdragon 835, 4 GB RAM şi cameră duală cu optică Carl Zeiss. Lucrurile nu încep prea bine la testul lui Jerry, pentru că aflăm că terminalul foloseşte aluminiu Seria 6000, cel la care Apple a renunţat din cauza lui Bendgate. La testul de zgâriere a ecranului cu acele vârfuri ascuţite panoul a rezistat până la nivelul 6, clasic pentru orice smartphone modern.

Nokia 8

Asta înseamnă că o pereche de chei sau monede în buzunar sau ghiozdan nu vor zgâria ecranul. Şi difuzorul pentru convorbiri rezistă la uzură şi zgâriere intensă. Nici spatele din metal nu e chiar uşor de zgâriat, de chei cel puţin, dar cutter-ul îi dă dăuna totală. Utilizatorul de rând nu va atenta totuși în acest mod la spatele handset-ului.

La testul cu bricheta, ecranul IPS LCD de 5.3 inch a înnegrit pixelii după 10 secunde de flamă, revenindu-şi apoi după doar câteva secunde. Terminalul a excelat şi la testul de îndoire, având o ramă metalică foarte solidă, care nici măcar nu se clinteşte sub forţa aplicată de Jerry şi braţele sale lucrate la sală. Este un telefon cu o construcţie solidă, excelentă, care respectă brandul Nokia. Nu pot să spun decât că aştept cu nerăbdare să ajungă şi noul iPhone X la Jerry, dar şi Pixel 2-urile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×