Nokia 8 este zgâriat, îndoit şi pus sub flacără: acesta e testul de rezistenţă JerryRigEverything, trecut cu brio (Video)

1.242 ori
<b>Nokia 8 este zgâriat, îndoit şi pus sub flacără: acesta e testul de rezistenţă JerryRigEverything, trecut cu brio (Video)</b>Deși a întârziat ceva, Nokia 8 ajunge în sfârșit pe masa de teste a lui JerryRigEverything și asta înseamnă că aflăm cum se descurcă terminalul la zgâriere, îndoire și chiar la rezistența ecranului atunci când este supus unei surse de căldură

Cu ceva întârziere a venit şi rândul lui Nokia 8 să treacă prin mânuţele lacome de tehnologie ale lui JerryRigEverything. Ştiţi ce urmează, nu-i aşa? Un test clasic de zgâriere, îndoire şi ardere, la care terminalul HMD Global/Nokia nici nu s-a clintit.

Nokia 8

Cel mai puternic smartphone Android al noii Nokia a debutat cu o lună în urmă, cu dotări high end, precum Snapdragon 835, 4 GB RAM şi cameră duală cu optică Carl Zeiss. Lucrurile nu încep prea bine la testul lui Jerry, pentru că aflăm că terminalul foloseşte aluminiu Seria 6000, cel la care Apple a renunţat din cauza lui Bendgate. La testul de zgâriere a ecranului cu acele vârfuri ascuţite panoul a rezistat până la nivelul 6, clasic pentru orice smartphone modern.

Nokia 8

Asta înseamnă că o pereche de chei sau monede în buzunar sau ghiozdan nu vor zgâria ecranul. Şi difuzorul pentru convorbiri rezistă la uzură şi zgâriere intensă. Nici spatele din metal nu e chiar uşor de zgâriat, de chei cel puţin, dar cutter-ul îi dă dăuna totală. Utilizatorul de rând nu va atenta totuși în acest mod la spatele handset-ului.

La testul cu bricheta, ecranul IPS LCD de 5.3 inch a înnegrit pixelii după 10 secunde de flamă, revenindu-şi apoi după doar câteva secunde. Terminalul a excelat şi la testul de îndoire, având o ramă metalică foarte solidă, care nici măcar nu se clinteşte sub forţa aplicată de Jerry şi braţele sale lucrate la sală. Este un telefon cu o construcţie solidă, excelentă, care respectă brandul Nokia. Nu pot să spun decât că aştept cu nerăbdare să ajungă şi noul iPhone X la Jerry, dar şi Pixel 2-urile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×