De ce eu tot nu cred că va exista un iPad Mini (Editorial)

1.502 ori
<b>De ce eu tot nu cred că va exista un iPad Mini (Editorial)</b>încă o săptămână, încă un editorial și de această dată vă expun câteva teorii ale mele. Veți spune e ciudat să crezi asta, cu toate dovezile ajunse pe web, dar eu tot nu cred că va exista un iPad Mini. și asta în ciuda faptului că...

încă o săptămână, încă un editorial și de această dată vă expun câteva teorii ale mele. Veți spune e ciudat să crezi asta, cu toate dovezile ajunse pe web, dar eu tot nu cred că va exista un iPad Mini. și asta în ciuda faptului că oficiali Apple au fost surprinși discutând despre o tabletă de 7 inch și avantajele sale. Iar dacă va exista vreodată un iPad Mini, el ar însemna un compromis, iar Apple nu face compromisuri.

Văzând ore întregi de documentare despre Apple, vă pot spune ceva ce am reținut din acestea: "Apple nu își ascultă publicul. Apple DICTEAZĂ ce trebuie cumpărat". Fiind trendsetteri, cei de la Apple nu vor vrea să urmeze trendul dat de Kindle Fire și Nexus 7. Dacă ar face acest lucru, ar avea obligația morală să treacă și la un phablet, la un hibrid că ASUS PadFone sau chiar la o tabletă-macbook. Sincer să fiu mi se pare mai probabil să vedem o pereche de ochelari Apple Glasses decât o tabletă iPad Mini.

E drept, un iPad Mini ar avea diagonală unică de 7.85 inch, dar asta nu ar face terminalul cu mult mai inedit decât un Nexus 7/Galaxy Tab 7.7/Amazon Kindle Fire. Aici intervin două opțiuni: iPad Mini se va lansa și va avea un preț mic, sau se va lansa și va avea preț mare. Dacă prețul e mic, atunci Apple își strică din imaginea sa de creator de produse premium, iar dacă prețul e prea mare, atunci publicul va opta pentru Nexus 7 și Kindle Fire. Ar trebui ca tableta să aibă un selling point fantastic, care să îl diferențieze de alte modele.

Acesta nu ar fi nici camera și probabil nici procesorul, deci rămâne probabil ecranul, care ar avea rezoluție Retina. și totuși, mulți au spus că nu avem nevoie de Retina pe 9.7 inch, dar pe 7 inch? Singurul mod în care iPad Mini este posibil pentru mine este sub forma unui ecosistem TV văzut de mine la un concept mai vechi. Asta înseamnă un HDTV Apple și o mini tableta de 7 inch folosită drept telecomanda, atât pentru televizor, cât și pentru o casă interconectata și orice alt device din jur. Dacă aș fi Apple și aș dori neapărat ca iPad Mini să aibă succes, aș lansa tableta în varianta standard pe piață, la un preț de 300 de dolari în versiunea WiFi de 16 GB și apoi aș face o serie de oferte speciale pentru școli, spitale și alte instituții, pentru a face tableta mai populară.

Dar revin, eu tot nu cred că va exista o astfel de tableta și în nici un caz luna viitoare, când ar urma să vină iPhone 5. Apple niciodată nu a făcut greșeala să își umbrească un produs nou cu altul. O tabletă ar putea debuta de abia la anul, când ar putea fi prea târziu pentru ea. Vă amintiți că mulți au fost șocați când Apple a încălcat o tradiție atât de mică precum data de lansare a lui iPhone, cu versiunea 4S. Astfel, în loc să debuteze vară, el a debutat toamna. Vă dați seama ce înseamnă o tabletă de 7 inch? încălcarea părerilor lui Steve Jobs, care considera inutil formatul de 7 inch. E gata Apple să facă acest lucru?

Parcă și văd o mare de iFani numind Apple "sellout" și lepădându-se de brandul preferat. Chiar există astfel de fani, dar există ca de obicei și destui oameni care ar cumpăra un iPad Mini. Un aspect la care un iPad Mini ar putea să iasă în evidență ar fi durata de viață a bateriei, care de obicei e modestă pe tabletele mai mici de 10 inch. Sunt curios dacă mai există măcar un cititor Mobilissimo.ro care să fie de aceeași părere și anume că Apple nu e gata de un iPad mai mic. și dacă da, de ce credeți acest lucru? Vă invit la discuții mai jos!

în plus, dacă va exista tableta, o veți cumpăra?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×