Nuance anunță Nina, un soi de Siri pentru interacțiunea aplicațiilor cu clienții (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 842 ori
<b>Nuance anunță Nina, un soi de Siri pentru interacțiunea aplicațiilor cu clienții (Video)</b>Siri a început să aibă tot mai multe alternative, fie că e vorba de Alice, Iris, S Voice sau soluția celor de la LG. Ei bine, acum există o nouă variantă pe numele de Nina, dezvoltată de către cei de la Nuance. Nu vorbim aici despre un asistent...

Siri a început să aibă tot mai multe alternative, fie că e vorba de Alice, Iris, S Voice sau soluția celor de la LG. Ei bine, acum există o nouă variantă pe numele de Nina, dezvoltată de către cei de la Nuance. Nu vorbim aici despre un asistent virtual, cât despre o nouă metodă de a furniza servicii pentru client, din aplicațiile pentru terminale mobile.

Nina este destinat mediului business și SDK-ul sau va fi furnizat băncilor, hotelurilor, liniilor aeriene, retailerilor și altor companii de acest gen. Scopul aici este de a înlocui zona de Servicii Clienți cu o modalitate de control vocal creată de Nuance. Vedeți și în clipul de mai jos cum se realizează o tranzacție bancară pur și simplu prin comandă vocală. Ce face Nina este să interpreteze limbajul natural, cel uzual și să îl transforme în comenzi integrate într-o aplicație.

Puteți spune "plătește-mi factura cutare pe luna cutare folosind cardul Visa" și Nina va face exact acest lucru fără probleme. Nuance afirma că firmele vor putea alege între 40 de voci diferite pentru soluțiile lor și vor putea personaliza chiar propria voce. Este integrat și un aspect de biometrica aici, deci Nina va detecta care e vocea utilizatorului de zi cu zi și nu va permite accesul altcuiva. Acesta va fi un mecanism tip parola pentru diferite aplicații.

Să fie Nina doar un Siri securizat sau ceva mai mult?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×