IFA 2013 - câteva idei Înainte de târgul de tehnologie berlinez

1.211 ori
<b>IFA 2013 - câteva idei Înainte de târgul de tehnologie berlinez</b>Mă pot considera norocos că voi participa la IFA Berlin 2013 din partea Mobilissimo.ro și la invitația Samsung. Va fi o experiență nouă, așa cum a fost și MWC Barcelona. Atunci au fost șapte zile în Barcelona, 5 în târgul de tehnologie...

Mă pot considera norocos că voi participa la IFA Berlin 2013 din partea Mobilissimo.ro și la invitația Samsung. Va fi o experiență nouă, așa cum a fost și MWC Barcelona. Atunci au fost șapte zile în Barcelona, 5 în târgul de tehnologie propriu-zis și v-am pregătit peste 100 de materiale video, galerii foto etc.

IFA a crescut mult în ultimii 2 - 3 ani de zile. Putem spune că au realizat asta și cu ajutorul Samsung care în 2011 și 2012 a organizat un eveniment Unpacked înainte de startul show-ului tech. Acolo au fost lansate Samsung GALAXY Note în 2011, GALAXY Note II în 2013 și va urma GALAXY Note III în 2013, cel mai probabil. Se mai discută și de alte noutăți, Samsung GALAXY Gear etc. Sony și ASUS au evenimente cu lansări interesante. Aici aș aminti de Sony Xperia Z1 și un alt camera phone de la compania japoneză cu senzor de peste 20 Megapixeli, ASUS va pregăti ceva tablete cu Android și se zvonește un ASUS Padfone Mini cu tableta de 7 inch și display de 4.3 inch.

Sunt conștient că va fi un program aglomerat la IFA. Sunt multe telefoane și tablete pe care îmi doresc să le fac hands-on, să vă aduc impresii la cald. Aici mă refer la LG G2, Sony Xperia Z Ultra, Moto X plus multe alte telefoane & tablete ce nu au fost lansate în țara noastră, noutățile aduse cu ocazia IFA etc. Beneficiez de experiența de la MWC. Nu voi mai face eroarea de a nu avea două aparate foto & video, de backup. La Barcelona am rămas fără DSLR-ul din dotare la un eveniment al Huawei. A refuzat să pornească și norocul meu l-a reprezentat ajutorul dat de Radu Dumitru (nwradu.ro) și Tina Crețu ce face PR pentru Canon. Radu nu venise la MWC și a fost de acord să-mi aducă un Canon G15 care și-a făcut datoria cu brio.

La IFA voi avea ocazia să testez un Canon 60D. Prevăd de pe acum că vom avea fotografii de produs de calitate. IFA 2013 ne va aduce noi device-uri, ceasurile inteligente s-ar putea să debuteze în câteva exemplare. Cel mai discutat este cel al Samsung, dar și Sony ne poate furniza o supriză. Târgul de tehnologie berlinez mi se pare a fi ceva mai consumer oriented față de MWC Barcelona unde segmentul business și cel consumer sunt pe la 50% ca pondere. Sony avea un spațiu relativ restrâns pentru cei care vizitau MWC, dar la categoria business închiriaseră jumătate de hală. Asta-i valabil și pentru alte companii de renume.

Mai sunt doar câteva zile până pe 4 septembrie. De la avion voi ajunge direct la evenimentul Samsung, GALAXY Note III va fi una dintre vedetele companiei sud-coreene și nu cred că fac ei atâta tam-tam doar pentru un singur device.
Aveți vreun produs nou nouț pe care doriți să-l vedeți într-un hands-on de la IFA 2013?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×