Primele imagini de Înaltă rezoluție cu iPhone 5S În culoarea auriu

2.709 ori
<b>Primele imagini de Înaltă rezoluție cu iPhone 5S În culoarea auriu</b>iPhone 5S va fi cel mai probabil anunțat în dată de 10 septembrie, în cadrul unui eveniment oficial Apple și șansele sunt destul de mari ca terminalul să aibă în mare același design ca și iPhone 5. Mi se pare bizar că se tot insista pe...

iPhone 5S va fi cel mai probabil anunțat în dată de 10 septembrie, în cadrul unui eveniment oficial Apple și șansele sunt destul de mari ca terminalul să aibă în mare același design ca și iPhone 5. Mi se pare bizar că se tot insista pe lansarea unei variante aurii a handsetului, dar iată că o nouă serie de imagini confirma această opțiune.

Sunt sigur că iPhone 5S va debuta pe alb și pe negru, dar se pare că va exista și o variantă de un auriu "champagne", dacă ne luăm după speculații și imagini. Această versiune s-ar afla deja în producție în China și e pentru prima oară când vedem un iPhone 5S în imagini de înaltă rezoluție cu panoul sau din spate.

Primele imagini de Înaltă rezoluție cu iPhone 5S În culoarea auriu

Se confirmă încă o dată blițul dual LED lângă camera și observăm că există și două zone albe și nu aurii în partea superioară și inferioară a handsetului. Să vă explic teoria mea legată de iPhone-ul auriu? Din moment că destul de multe persoane de pe planetă (locuitori din Dubai) își cumpără iPhone-uri aurite sau împodobite cu metale prețioase, de ce să nu oferi publicului iluzia că are un iPhone din aur, prin culoarea terminalului?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×