Imagine În premieră cu Samsung Galaxy Note 3, Într-o presupusă randare de presă!

1.720 ori
<b>Imagine În premieră cu Samsung Galaxy Note 3, Într-o presupusă randare de presă!</b>în această dimineață cei de la Phone Arena au postat un articol în care prezentau o imagine cu ceea ce părea a fi Samsung Galaxy Note 3. Dintr-un motiv sau altul ei au șters postarea, dar cache-ul nu minte și fotografia e foarte interesantă....

în această dimineață cei de la Phone Arena au postat un articol în care prezentau o imagine cu ceea ce părea a fi Samsung Galaxy Note 3. Dintr-un motiv sau altul ei au șters postarea, dar cache-ul nu minte și fotografia e foarte interesantă.

E drept că șansele sunt mari ca acesta să fie doar un concept, o randare, un mockup sau o creație a unui designer înflăcărat, dar dacă este o imagine reale de presă? Ar cam fi momentul pentru astfel de scăpări, având în vedere că săptămâna viitoare se lansează oficial Galaxy Note 3. Sincer să fiu sunt surprins că nu am văzut mai multe leak-uri până acum, în afară de acele imagini neclare din laboratoarele Samsung, cu prototipuri mascate.

Imagine În premieră cu Samsung Galaxy Note 3, Într-o presupusă randare de presă!

Device-ul păstrează linia tipică de design Samsung din ultimul an, cu margini înguste ale ecranului, format alungit și buton Home fizic, plus 2 butoane capacitive. Observăm și locașul special pentru stylus și trebuie precizat că vom avea un redactor săptămâna viitoare la evenimentul de lansare Unpacked, care ne va aduce debutul lui Note 3. E vorba despre Emil Dragotă, care va face un hands on cu acest nou venit cu procesor Snapdragon 800.

Vă invităm la discuții pe forum și în comentariile de mai jos pentru a dezbate cu argumente pro/contra autenticitatea imaginii.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×