Fortnite poate fi jucat acum de toată lumea pe Android, fără invitaţie

3.477 ori
<b>Fortnite poate fi jucat acum de toată lumea pe Android, fără invitaţie</b>Fortnite continuă să fie un succes uriaş pe mobil şi am aflat recent că doar pe iOS a strâns 300 de milioane de dolari. Era deja şi pe Android, doar că nu instalabil din Play Store şi compatibil doar cu o mână de device-uri şi doar cu invitaţie.

Fortnite continuă să fie un succes uriaş pe mobil şi am aflat recent că doar pe iOS a strâns 300 de milioane de dolari. Era deja şi pe Android, doar că nu instalabil din Play Store şi compatibil doar cu o mână de device-uri şi doar cu invitaţie. Acum jocul este în sfârşit disponibil pentru publicul larg cu terminale Android, chiar dacă nu aveţi invitaţie.

Jocul rămâne în faza beta totuşi, reţineţi asta, dar ar trebui să fiţi aduşi la zi cu sezoanele, povestea şi contentul.

Iată cum arată cerinţele minime pentru a rula Fortnite beta pe Android:

  • OS: Android 8.0+, 64 bit
  • RAM: 3 GB +
  • GPU: Adreno 530 sau versiuni superioare, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 sau superioare.

Trebuie subliniat că jocul nu se găseşte în Play Store, ci trebuie descărcat de pe Fortnite.com/Android. Atenţie căci ocupa în jur de 2 GB. Aici găsiţi o listă completă cu telefoanele compatibile. Posesorii de terminale Galaxy Note 9 şi Tab S4 primesc bonus şi un skin special Galaxy Outfit care arată ca un Moş Crăciun combinat cu un Dark Elf şi dat cu "Invert Colors" într-un editor foto. Titlul este unul Battle Royale, cu 100 de gameri aruncaţi pe o hartă şi trebuind să găsească arme şi resurse pentru luptă. Grafica este mai cartoonish decât la PUBG Mobile. Cum descărcați jocul, aflați de aici.

Şi pentru potenţialii trişori: nu e voie cu tastatura şi mouse în joc prin vreun workaround.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×