Aplicația Windows 10 Sticky Notes ar putea sosi curând și pe Android, respectiv iOS

827 ori
<b>Aplicația Windows 10 Sticky Notes ar putea sosi curând și pe Android, respectiv iOS</b>Una dintre cele mai utile aplicații incluse în Windows 10 este și Sticky Notes, titlul care în ciuda simplității sale este tare folositor pentru a ține informațiile importante "lipite" pe ecran pe post de remindere. Astăzi descoperim faptul că

Una dintre funcțiile utile pe care Windows 10 ni le pune la dispoziție în momentul de față este și Sticky Notes, știți voi, acea aplicație prin care putem lipi pe desktop-ul virtual tot soiul de notițe cu programări, evenimente sau aniversări de care vrem să ne amintim atunci când deschidem PC-ul. Astăzi aflăm că acest software are șanse mari de a ajunge în perioada următoare și pe platformele iOS, respectiv Android.

Informația vine prin intermediul celor de la Thurrott care ne devăluie că această aplicație va fi adusă într-o formă sau alta pe platformele mai sus menționate într-un viitor apropiat. Se vorbește și despre posibilitatea ca aceste notițe să fie sincronizate cu cele de pe Windows 10, asta în situația în care ne vom loga cu un cont Microsoft pe telefon.

Nu este clar ce alte funcții ne va mai oferi Sticky Notes pe Android și iOS, asta ținând cont de faptul că versiunea actuală din Windows 10 a primit suport pentru Windows Ink (scriere cu stylus), remindere, dar și pentru asistentul virtual Cortana. Rămâne să urmărim cu atenție subiectul și poate vom avea parte de o lansare până la final de vară chiar. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×