Oppo pregăteşte lansarea lui ColorOS 6: Interfață nouă aplicată peste Android Pie

984 ori
<b>Oppo pregăteşte lansarea lui ColorOS 6: Interfață nouă aplicată peste Android Pie</b>Descoperim astăzi faptul că firma chineză Oppo se pregătește de lansarea lui ColorOS 6, interfața proprietară a companiei ce se va regăsi pe terminale odată cu actualizarea la Android Pie. Printre noutățile principale pe care aceasta le aduce

Oppo nu e chiar prima companie care ne vine în minte când ne gândim la o interfaţă custom aplicată peste Android Pie şi care să arate bine. Totuşi compania ne propune un ColorOS nou şi care ar trebui să fie special, pentru că marchează aniversarea a 5 ani de existenţă pentru acest UI custom. Ce ştim despre ColorOS 6 aflaţi mai jos.

ColorOS 6

Debutul său va avea loc în cadrul unui eveniment organizat în Shenzhen, China pe 22 noiembrie. Deocamdată avem doar aceste imagini teaser disponibile, care par să promită o interfaţă minimalistă. Conform surselor apropiate de Oppo, noul release software se va axa pe stabilitate, fluență şi interactivitate în mod full screen. Fundalurile negre şi consumul redus de energie sunt alte puncte cheie pentru platformă.

ColorOS 6

Vom primi şi teme şi emoji-uri noi şi noi modalităţi de interacţiune. Apare compatibilitate cu ecrane cu diferite decupaje şi bretoane, în mod full screen, aspecte atipice ca 19:9 sau 18.5:9 şi va exista şi un sistem pe bază de AI care să cureţe resursele telefoanelor. E vorba despre un Hyper Boost, care vine ca rival pentru GPU Turbo de la Huawei si are un rol important pentru o experienţă de gaming optimă. 

Aflăm mai multe detalii mâine. Dacă e cu adevărat bazat pe Android Pie, atunci acest ColorOS vine şi cu noul meniu pentru reglaje de volum şi cu gesturile de navigare pe bază de swipe în stil iPhone X, fără butoane virtuale jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×