PUBG Mobile Lite aduce experienta PUBG şi pe telefoanele Android mai sub-dotate

3.550 ori
<b>PUBG Mobile Lite aduce experienta PUBG şi pe telefoanele Android mai sub-dotate</b>Văzând hype-ul din jurul lui Fortnite, cei de la Tencent au simţit nevoia să reacţioneze şi au plusat prin lansarea unei variante lite de PUBG Mobile. E vorba despre PUBG Mobile Lite, care le permite şi celor cu telefoane mai low end să ruleze celebrul..

Văzând hype-ul din jurul lui Fortnite, cei de la Tencent au simţit nevoia să reacţioneze şi au plusat prin lansarea unei variante lite de PUBG Mobile. E vorba despre PUBG Mobile Lite, care le permite şi celor cu telefoane mai low-end să ruleze celebrul shooter.

Tencent a lansat această versiune în ultimele 24 de ore şi se pare că e în faza de soft launch deocamdată. În primul rând nu mai sunt 100 de jucători pe hartă, ci doar 40, deci sunt mai puţine texturi mişcătoare de încărcat, procesat sau randat. În plus apar şi hărţi mai mici, de 2x2 kilometri, aşa că jocurile se vor desfăşura mai rapid şi în sesiuni mai scurte.

Deocamdată doar cei din Filipine pot încerca această versiune, lucru pe care l-am văzut şi la Asphalt 9, care a fost în soft launch în Filipine o bună perioadă de timp. Se rezolvă totuşi cu un VPN şi pentru gamerii de la noi aş zice. Până acum PUBG Mobile tindea să ruleze bine pe telefoane ce au măcar 3 GB RAM şi un procesor de generaţie Snapdragon 6xx să zicem. Nu ştiu dacă chiar Snapdragon 625, dar un Snapdragon 660 şi 630 sigur.

Acum cu puţin noroc îl rulaţi şi pe un Nokia 6 cu Snapdragon 430 datorită lui PUBG Mobile Lite, iar Huawei-urile P Lite cu GPU Turbo ar trebui să nu aibă probleme cu acest titlu Battle Royale. Sunt curios şi cât ocupă această versiune faţă de PUBG cel standard, care la mine pe telefon a sărit de 1.5 GB. Jocul se află în Play Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×