AG Drive Review (iPad Mini Retina): un joc de curse cu nave spaţiale cu mare potenţial... risipit (Video)

1.483 ori
<b>AG Drive Review (iPad Mini Retina): un joc de curse cu nave spaţiale cu mare potenţial... risipit (Video)</b>&Icirc;n căutarea unui joc care să semene cu Wipeout sau cu F-Zero pe telefon sau tableta am dat peste faimosul AG Drive. Titlul a fost testat de noi pe iPad Mini Retina, iar jocul costă 5 dolari. El aduce puţin cu Wipeout, minus armele, AI-ul...

În căutarea unui joc care să semene cu Wipeout sau cu F-Zero pe telefon sau tableta am dat peste faimosul AG Drive. Titlul a fost testat de noi pe iPad Mini Retina, iar jocul costă 5 dolari. El aduce puţin cu Wipeout, minus armele, AI-ul puternic şi soundtrackul cu Prodigy.

Tema jocului nu e nouă: ideea de curse futuriste cu nave a fost aplicată de o mie de ori şi asta doar pe mobil. Din păcate puţine jocuri au fost de calitate în acest gen. Meniul principal al jocului este o hartă în formă de fagure, care afişează cursele şi cupele la care puteţi participa. Aveţi la dispoziţie 3 nave, fiecare cu o abilitate specială, precum Turbo sau puterea de a electrocuta inamici.

Fiecare navă poate fi upgradata sau poate să primească o schimbare de culoare, evident contra cost. Veţi putea actualiza motorul, controlul, turbinele şi reîncărcarea. Aveţi 3 vieţi în fiecare cursă şi dacă veţi cădea de pe circuit, ceea ce e foarte probabil atunci veţi pierde cursă, dacă păţiţi asta de 3 ori. Ca şi în Wipeout, circuitele sunt presărate cu boost pads, care vă cresc puţin viteza, pe o scurtă durată.

AG Drive

În fundal avem o muzică electronică generică, care din când în când mai oferă şi câte o bucată plăcută urechilor, dar e departe de Wipeout şi ai săi Chemical Brothers şi Prodigy. Grafica lui AG Drive arată bine, foarte bine chiar pentru un joc de tabletă, dar din păcate circuitele nu sunt foarte variate. Avem practic o jumătate de duzină de trasee şi variantele lor inverse. Veţi putea controla navele prin tilt sau touch şi participa la curse de tip Cupe, Time Trial, Elimination, viteza record sau Duel.

Jocul e distractiv, dar la un moment dat devine plictisitor în lipsa armelor şi a unui AI bine pus la punct. Îi acordăm nota 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici.

Prețul actualizat al lui iPad Mini 2 (Retina) îl puteți afla de aici.

AG Drive Review (iPad Mini Retina)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×