Overkill 3 Review (Chuwi Vi8 Plus): aduce cu acel Mass Effect static de acum câţiva ani, are acustica bizară (Video)

1.205 ori
<b>Overkill 3 Review (Chuwi Vi8 Plus): aduce cu acel Mass Effect static de acum câţiva ani, are acustica bizară (Video)</b>Sunt shootere statice bune, precum Epoch sau Robocop şi unele mai puţin reuşite, precum Contract Killer. Overkill 3 pendulează între aceste două segmente şi a fost testat pe tableta Chuwi Vi8 Plus...

Ziua când producătorii de jocuri o să se oprească din realizat shootere statice pentru mobil va coincide probabil cu cea în care vor renunţe la endless runnere, adică niciodată. Sunt shootere statice bune, precum Epoch sau Robocop şi unele mai puţin reuşite, precum Contract Killer. Overkill 3 pendulează între aceste două segmente şi a fost testat pe tableta Chuwi Vi8 Plus.

Jocul e gratuit în Windows Store şi în celelalte magazine de aplicaţii şi e un cover shooter clasic, care din păcate nu ne permite să sărim din cover în cover. Trebuie deci să tragem în inamici şi apoi să reîncărcăm şi să ne adăpostim după diferite obiecte. Am ţintit cu un stick virtual din stânga ecranului şi avem şi un buton de Fire, dar şi unul pentru Duck/Reload.

Review Overkill 3, joc Windows, prezentat pe tableta Chuwi Vi8 Plus

În plus gamerii pot da zoom in pentru o ochire mai bună şi avem butoane dedicate pentru medipack, grenadă şi lansator de rachete. Totul costă mult în Overkill 3, de la arme la costume de protecţie, ce ajung chiar high tech pe măsură ce evoluăm în joc. Grafica nu arată deloc rău şi avem şi porţiuni cu multe explozibile de detonat.

Nivelele sunt cam lungi şi veţi rămâne fără viaţă des, mai ales când intră în acţiune grenadierii şi dronele. Fundalul arată bine în mod special aici, dar ce mă deranjează sunt replicile clișeice ale personajului principal şi sunetul de jucărie al armelor, foarte prost reprodus. Există şi un endless mode pe lângă misiunile din campanie.

Jocul primeşte nota 8.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Windows 10, de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul tabletei îl puteți afla de pe Gearbest.com.

Review Overkill 3, joc Windows, prezentat pe tableta Chuwi Vi8 Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×