NFS No Limits Review (iPhone 6S Plus): divertisment ciuntit de timere şi curse prea scurte, dar distracţie garantată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri  Apple 1.095 ori
<b>NFS No Limits Review (iPhone 6S Plus): divertisment ciuntit de timere şi curse prea scurte, dar distracţie garantată (Video)</b>Oricând de mult ar decădea seria NFS, sau oricât de mult ar prolifera, un lucru e sigur: cursele vor fi întotdeauna distractive în titlurile seriei. Este şi cazul lui NFS No Limits, care deşi nu se ridică la înălţimea excelentului Most Wanted, e..

Oricând de mult ar decădea seria NFS, sau oricât de mult ar prolifera, un lucru e sigur: cursele vor fi întotdeauna distractive în titlurile seriei. Este şi cazul lui NFS No Limits, care deşi nu se ridică la înălţimea excelentului Most Wanted, e distractiv pe tabletă şi mobil. Noi l-am testat pe iPhone 6S Plus şi pot spune că am savurat cursele.

Disponibil gratuit in Play Store şi App Store acest titlu nu e nici endless runner, dar nici un arcade racer tipic. În mod sigur nu e simulator, asta vă garantez. El vine cu timere şi un energy meter, aşa cum şade bine unui freemium. Veţi avea resurse precum bani, lingouri de aur şi combustibil de consumat, pe măsură ce vă întreceţi.

Partea bună e că atunci când adunăm XP mai facem şi level up şi la urcarea în nivel primim recompensa extra combustibil. Cursele sunt foarte scurte şi nu cred că trece vreuna de 1 minut sau un minut şi jumătate. Ca şi în jocurile FIFA componentele de automobile şi chiar automobilele vin sub formă de cărţi de joc, ce trebuie adunate, uneori cu un element de joc de noroc după curse, printr-un fel de tragere la sorţi.

Review NFS No Limits, prezentat pe iPhone 6S Plus

Pe lângă "modul poveste" ca să zic aşa există şi diferite turnee, inclusiv unul cu maşina lui Snoop Dogg şi care aduce în acţiune un nou currency, care mi se pare prea restricţionat, în ideea că fie cheltuiţi acea monedă pe curse, fie pe upgrade-uri. Puteţi modifica şi lookul automobilului, umblând la culoare, spoiler de acoperiş, faruri, body kit, jante şi multe altele, cu foarte multe variante, dar şi preţuri extrem de ridicate.

Pe lângă turneele speciale şi modul Campanie, există şi Seriile, cu curse dedicate doar anumitor automobile, precum doar Fiesta, doar Subaru, numai cele germane sau japoneze. Povestea e cea tipică pentru întrecerile de tip Underground, deci nu îi acordăm importanta. Puteţi participa la întreceri standard, cu 3 competitori, dar există şi Time Trial, curse one on one, Nitro Rush (mergeţi pe o linie marcată cu albastru pentru extra nitro şi aveţi şi timp limită), dar şi Airborne şi Blockade.

În penultimul trebuie să faceţi cât mai multe salturi, iar în ultimul să evitaţi poliţia şi blocajele stradale. Hunter e un mod în care pornim cu handicap şi trebuie să depăşim adversarul, deşi acest mod de întrecere e frustrant deseori. Am reuşit uneori să facem şi takedown-uri mai degrabă din întâmplare decât intenţionat, iar ce mi se pare comic aici e damage-ul care e reprezentat cam pixelat pe automobile.

Nu mă înţelegeţi greşit, grafica arată excelent, iar modelele maşinilor sunt bine realizate, iar doar damage-ul e randat prost. Din păcate şi coloana sonoră e neinspirată, cât despre control el e foarte simplu: apăsaţi în dreapta sau stânga pentru a vira, swipe în sus pentru nitro şi swipe jos pentru drift. Acceleraţia e automată, cu un mini game cu boost la linia de start.

În concluzie, acest NFS e distractiv, dar prea simplist şi grafică şi sonorul nu sunt excelente. Îi acordăm nota 8.9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru iOS, sau de aici pentru Android.

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla de aici.

Review NFS No Limits, prezentat pe iPhone 6S Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×