Break Bricks review (Allview A5 Smiley): o Întoarcere plăcută la Arkanoid (Video)

1.077 ori
<b>Break Bricks review (Allview A5 Smiley): o Întoarcere plăcută la Arkanoid (Video)</b>Unul dintre cele mai vechi și cunoscute jocuri pe orice platformă este Arkanoid, acel joc care imită ping pong-ul și implică o paletă virtuală și tile-uri colorate pe care le spargeți cu o bilă. El a ajuns și pe Android, sub forma lui Break...

Unul dintre cele mai vechi și cunoscute jocuri pe orice platformă este Arkanoid, acel joc care imită ping pong-ul și implică o paletă virtuală și tile-uri colorate pe care le spargeți cu o bilă. El a ajuns și pe Android, sub forma lui Break Bricks, pe care îl analizăm mai jos.

​

Am testat jocul pe telefonul Allview A5 Smiley, pe care rulează fără probleme, în mod evident. Acest joc este disponibil gratuit și include powerupuri, precum unele care multiplica bilele, vieți în plus, o Superbilă care sparge tot în calea sa și un magnet care lipește bilă de paleta. Break Bricks oferă peste 150 de nivele și are un mod Arcade, cu gameplay standard, dar și un mod endless, în care pur și simplu jucați până se termină viețile.

Acest joc este distractiv și este old school, fiind apreciat de toată lumea care l-a jucat măcar o dată în copilărie. Aveți două skinuri la dispoziție, cel standard și cel metal, iar controlul paletei se face ținând apăsată zona inferioară a ecranului și mișcând degetul în dreapta sau stânga pentru că bilă să ricoșeze. Un joc simplu, care nu se abate de la rețeta original și care primește de la noi un 8 din 10. îl descărcați de aici.

Nu uitati ca puteți câstiga telefonul Allview A5 Smiley la un concurs Mobilissimo.ro.

Allview A5 Smiley prețuri actualizate:

Break Bricks review (Allview A5 Smiley)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×