Xiaomi Mi3 vinde peste 10 milioane de unități, producătorul său sărbătorește cu o versiune aurie a telefonului

1.014 ori
<b>Xiaomi Mi3 vinde peste 10 milioane de unități, producătorul său sărbătorește cu o versiune aurie a telefonului</b>Xiaomi Mi3 a fost confirmat drept hit veritabil azi, când am aflat că handsetul a fost vândut în peste 10 milioane de unități. Informația a fost postată de către CEO-ul Xiaomi,&nbsp;Lei Jun,&nbsp;pe serviciul de socializare Weibo, odată cu...

Xiaomi Mi3 a fost confirmat drept hit veritabil azi, când am aflat că handsetul a fost vândut în peste 10 milioane de unități. Informația a fost postată de către CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, pe serviciul de socializare Weibo, odată cu anunțul lansării unei versiuni aurii a acestui model.

Terminalul vine acum în varianta "champagne gold", pe care o puteți admira în imaginile din acest articol. Nu suntem chiar surprinși de performanța lui Xiaomi Mi3, având în vedere că am aflat recent că Xiaomi a vândut peste 26 de milioane de telefoane numai în acest an, în prima jumătate din 2014. în plus, au început să apară și informații despre Xiaomi Mi4, care are parte de scăpări destul de des în ultimele zile.

Informația a fost postată de către CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, pe serviciul de socializare Weibo, odată cu anunțul lansării unei versiuni aurii a acestui model.

Aflați că telefonul Xiaomi Mi3 e disponibil și la eMAG.ro, la prețul de 1.399 lei, în varianta argintie de 16 GB. Terminalul vine cu display Full HD de 5 inch, Android 4.3 și procesor Snapdragon 800 quad core, dar și 2 GB RAM și camera de 13 megapixeli. Probabil cel mai impresionant aspect aici este capacitatea bateriei, de 3050 mAh. Cum vă suna acest model, mai ales că personal mi se pare un rival foarte bun pentru Nexus 5, cu preț apropiat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×