Apple iPad 9.7 (2018): Design clasic de iPad, nimic cu adevărat nou

341 ori
<b>Apple iPad 9.7 (2018): Design clasic de iPad, nimic cu adevărat nou</b>Cel mai nou iPad de la Apple nu ar putea părea să aparţină de alt brand nici dacă s-ar chinui. De la muchiile late la butonul Home totul e la posturi şi e clasic deja. Abordarea unibody pe bază de aluminiu s-a împământenit de vreme bună şi de la iPad..

Cel mai nou iPad de la Apple nu ar putea părea să aparţină de alt brand nici dacă s-ar chinui. De la muchiile late la butonul Home totul e la posturi şi e clasic deja. Abordarea unibody pe bază de aluminiu s-a împământenit de vreme bună şi de la iPad Mini încoace avem şi muchii rotunjite.

Bine că am scăpat de iPad-ul cu margini în pantă, care nu era chiar designul meu preferat. Marginile mari ale ecranului lasă loc pentru degetele mari, pe care le odihnim pe marginile ecranului la sesiunile de gaming, vizionare video sau chiar web browsing. Tableta este fabricată din materiale premium, are aderenta bună, dar parcă îmi lipseşte butonul Mut/Silent, pe care din reflex îl caut uneori.

Foarte des am apăsat greşit butoanele de volum când ţin tableta în landscape şi mă uit la Netflix. Terminalul măsoară 7.5 mm în talie şi 469 grame, în condiţiile în care un iPad Air 2 măsoară 6.1 mm în grosime şi cântăreşte 437 de grame. Aş zice şi că zona frontală nu atrage prea multe amprente, cu acea protecţie oleofobică, dar tot mi-am lăsat grăsimea de pe mână pe ea.

În concluzie un iPad că toate iPad-urile, cu design clasic şi solid. Va părea super învechit la toamna când vine modelul Pro cu margini ultra înguste ale ecranului.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×